Öt bajnokság rajtol el a héten

Vége a felkészülésnek.

Egy teljesen új rendszerben zajló, igen izgalmasnak tűnő szezon vár három korosztályra is, míg az U15 és az U14 ismét az élvonalban küzdhet a minél jobb pozícióért.

Az U19, U17, U16 korosztályú bajnokságok átalakításáról már korábban írtunk honlapunkon, az élvonal és a másodosztály gyakorlatilag együtt, de mégis külön-külön versenyezhet majd, az átjárás sokkal könnyebb lesz az adott csoportok között a 24-es mezőnyben. Ősszel egy 12-es kiemelt, illetve egy 12-es alap csoportban zajlanak majd a küzdelmek (11 forduló), majd tavasztól már három nyolcasban küzdenek egymással a csapatok (14 forduló). A KTE LA mindhárom korosztályban az alap csoportban kezd, a cél az, hogy ősszel és tavasszal is az első négyben zárjunk, hiszen ebben az esetben jövőre már a kiemelt csoportban kezdhetnénk.

Az U15 és az U14 továbbra is a 16 csapatos élvonalban szerepelhet majd, itt nem történt egyelőre változás a lebonyolítási formában. 

Az U19 Újpesten kezd, az U17 és az U16 a PMFC-t, az U15 és az U14 a MTK-t fogadja az első körben. Részletes program a hét folyamán!

Szerző: KTE/kteakademia.hu