Stadion

Akadémistáink fő bázisa a Széktói Stadion, ahol egy műfüves és két élőfüves edzőpálya áll rendelkezésre a zökkenőmentes munkához. A létesítmény 4-es pályáján az atlétika centrum épül, mellyel további értékekkel bővül a sportközpont, ezzel párhuzamosan a 2-es és 3-as labdarúgópályák is megújulnak, az egyik gyepszőnyeg műfüvessé alakul át, hogy a téli időszakban is nagyobb mozgástere legyen csapatainknak. 2018-ban az öltözők is megújultak, a „szürke”, illetve a korábbi „sárga” öltöző is alapos ráncfelvarráson esett át, mely után a mai kor igényeinek megfelelő környezetben várja a labdarúgó palántákat.

Korosztályos csapataink számára minden évben biztosítjuk a lehetőséget, hogy a centerpályán is meccset játszhassanak. A 6000 fő befogadására alkalmas Széktói Stadion 7 évig biztosította az NBI-es meccsek helyszínét, hazai szinten az összes magasan jegyzett magyar labdarúgó pályára lépett itt, emellett több utánpótlás válogatott meccsnek, Európa Liga találkozónak, Ligakupa és Szuperkupa finálénak is otthont adott a stadion. A Széktói Stadion természetesen jelenleg is a KTE felnőtt csapatának otthona.

A Széktói Stadion szomszédságában, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban újabb álmaink válhatnak valóra, két élőfüves pálya már elkészült, a korábbi Tó Hotel felújításával pedig olyan modern, minden igényt kielégítő akadémia épület kerülhet a közeljövőben átadásra, mely országos szinten is az élvonalba tartozhat megvalósulása esetén.