Zuglóban nyert az U19, otthon az U17

Az U16 Pakson kapott ki.

Akadémia szekciónk csapatai eredményes hétvégén vannak túl, hiszen az U19 és az U17 is nyert, az U16 az éllovastól kapott csak ki szoros meccsen.

U19: BVSC – KTE LA 2-4 (1-1)

U19 Alap csoport, 15. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ruzsa, Ladányi, Czenky, Majoros, Balis, Kárpáti, Tóth L., Balla, Kovács P. Csere: Várszegi, Fazekas, Fodor, Béleczki, Virágh.

Gól: Ladányi (45.), Lens-Tóth (67.) ill. Kárpáti (26.), Tóth L. (54.), Balis (64.), Várszegi (85.)

Lóczi Péter: – Nagyszerűen előkészített pályán, jó ellenféllel játszottunk, hatalmas szélben, ami mindkét félnek nehézzé tette a folyamatos támadásépítést. A csapat összes tagjának hatalmas elismerés jár, mert a BVSC idén még gólt sem kapott, mi pedig négyszer is be tudtok venni a kapujukat. Győzelmünk megérdemelt, külön öröm, hogy Ladányi Tomi súlyos és hosszú sérülés után tudott ismét közöttünk lenni, bajnoki mérkőzésen pályára lépni.

KTE LA – Ikarus 1-0 (1-0)

U17 Alap csoport, 15. forduló

KTE: Hajnal – Szabó B., Keindl, Osvald, Sódar, Révész, Lőrincz, Hegyi, Dömötör, Varga M., Kovács M. Csere: Hajma, Köblös, Petényi, Doszkocs.

Gól: Sódar (41.)

Csima Gyula: – Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk, talán csak a csapat védekező játékát lehetne kiemelni. Rengeteg technikai, taktikai hiba csúszott a játékfelépítésbe, illetve a befejezésekbe is. Keveset mozogtunk labda nélkül, túl nagy volt a távolság a csapatrészek között, van tehát mit javítani. Nem véletlen, hogy Hajnal Viktor teljesítményét lehet kiemelni.

U16: Paks – KTE LA 2-1 (0-0)

U16 Alap csoport, 15. forduló

KTE: Hajnal – Fürj, Vincze, Hoffman, Balogh, Fajt, Köblös, Jozic, Supka, Tóth F., Szlovák. Csere: Sólya, Kenderes, Utasi.

Gól: Farsang (50., 81.) ill. Szlovák (57.)

Kiállítva: Szurma (62.) ill. Vincze (74.), Balogh (80.)

Benke József: – Végig kiegyenlített mérkőzésen, egy büntetővel maradtunk alul a tabellát vezető Paks ellen. Mindkét csapatnak voltak jobb periódusai, amely során akár megnyerhette volna a mérkőzést, az egy pontra rászolgáltunk volna a látottak alapján.

Szerző: KTE/kteakademia.hu