Vigyázzunk egymásra!

Klubunk is igyekszik körültekintően eljárni.

Természetesen klubunk is figyeli a napi számok és események alakulását a koronavírus járvány kapcsán, az iskolák elindulásával kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a játékosok, a szülők és stábtagok egészségének érdekében is minél körültekintőbben és óvatosabban járjunk el.

A játékosok és szülők figyelmét is több dologra fel fogják hívni edzőink, de az egyszerűség kedvéért a most fontosnak tartott ajánlásokat mi is összeszedtük:

A gyerekek minél kevesebb ideig tartózkodjanak az öltözőben edzések előtt és után, csak a legszükségesebb ideig – lehető leggyorsabb átöltözés, táskák és egyéb holmik lerakása, mellékhelyiség használata - tartózkodjanak bent. Az időjárás még kifejezetten kedvező, így amennyiben lehetőségük van rá, belefér az idejükbe, edzésfelszerelésben érkezzenek, csökkentve ezzel az öltöző forgalmát.

Minden játékosnak kötelező a saját kulacs, vagy vizes palack használata edzésen és mérkőzéseken, ezt hozzák magukkal a játékosok!

A szülőket továbbra is arra kérjük, az öltöző épületbe ne menjenek be, az edzéseket és a mérkőzéseket a lelátóról kövessék, a megfelelő egészségügyi előírások figyelembevételével.

Amennyiben szülő, játékos betegség jeleit észleli magán, ne jöjjön a gyermek edzésre/mérkőzésre, erről az edzőt, vagy a szakmai igazgatót tájékoztassák. Legyünk tekintettel a csapattársakra, a többi szülőre, az edzőkre, nem mellesleg hozzátartozóikra is! Vigyázzunk egymásra!

Akadémiánk természetesen folyamatosan figyeli a hatósági és MLSZ ajánlások és szabályok alakulását is, ezek betartása mindannyiunk közös érdeke, legyünk megértőek és türelmesek egymással szemben!

Szerző: KTE/kteakademia.hu