Vezetett, de végül kikapott az U19

Elindult a B-csoport.

A KTE LA U19-es csapata hétvégén megkezdte a B-csoport küzdelmeit, Lóczi Péter csapata szoros meccsen szenvedett vereséget az Újpest FC-től.

U19: KTE LA – Újpest FC 1-2 (1-1)

U19 B-csoport, 1. forduló

KTE: Cseh – Edmilson, Bányai, Kuchta, Huszka – Bellák (Szamosi 62.), Csúri, Kotroczó (Gyarmati 46.) – Perlaki (Vörös 71.), Faragó, Nagy L. (Földi 71.)

Gól: Faragó (9.) ill. Qasim (18.), Eckl (63.)

Lóczi Péter: Jól kezdtünk, korán vezetést is szereztünk egy nagyon szép támadás végén. Ezt gyorsan meg is duplázhattuk volna, de a helyzetünk kimaradt, hátul pedig túlságosan kényelmesek voltunk, nem léptünk ki időben a felfutó balhátvédre, és ki is egyenlített az Újpest. A második félidőben rögtön ziccerrel kezdtünk, de kimaradt, majd egy szép beadás után ismét megszerezhettük volna a vezetést, de ismét rontottunk. Az ÚFC végül kihasználta egy pontrúgásnál a figyelmetlenségünket és megszerezte a győztes gólt. Jobb volt az ellenfél, jobban is játszottak, de egy kis figyelemmel és nagyobb koncentráltsággal a döntetlenre rászolgáltunk volna. Nagy iramú meccs volt, ilyen lesz minden mérkőzés majd, csapatszinten és egyénileg is fejlődni fogunk ezáltal. Lehet, hogy kevesebb sikerélményünk lesz, de összességében jó, hogy ebben a  ligában játszhatunk, sokkal színvonalasabb összecsapásaink lesznek.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu