Vereséggel és győzelemmel zártuk a régiós bajnokságot

Véget ért a 2018/2019-es bajnokság csapatainknak. 

A régiós bajnokságban ezúttal rangadóra készült a KTE LA U13-as és U12-es csapata, hiszen a Szolnok vendégei voltak. Az idősebbek kikaptak, a fiatalabbak azonban nyerni tudtak idegenben, ezzel egyben le is zárták a 2018/2019-es bajnokságot, mivel az utolsó körben szabadnaposak lesznek csapataink.

Az U13-as együttes számára nem sikerült jól ez a találkozó, hiszen a hazaiak bő negyedóra után magabiztos előnyt szereztek, amit a későbbeikben növelni is tudtak, így nagyobb különbség alakult ki a végére. Az U12 szoros meccset vívott ellenfelével, végül az első félidő hajrájában szereztek vezetést, amikor Sódar szólója után Nagy talált be. A második félidőben büntetőből is növelhette volna előnyét a KTE LA, de ez kimaradt, így az eredmény már nem változott.

U13: Szolnok – KTE LA 5-0 (2-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 25. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Jócsák, Balis, Visinka – Mányoki – Balla, Petényi, Szabados, Horváth – Pusztai.

Csere: Gyapjas, Tóth L., Hajnal, Fodor, Bogdán

Gól: Földi (13., 37.), Balis (16. – öngól), Bathó (54.), Balogh (60.)

Bódi Attila: Sajnos még nem játsszuk olyan jól a pozíciós játékot, hogy esélyünk legyen egy olyan csapat ellen, mely fizikálisan sokkal gyorsabb és erősebb nálunk.

U12: Szolnok – KTE LA 0-1 (0-1)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 25. forduló

KTE: Móczó – Gál, Losonczi, Koncz – Bodnár, Sódar, Doktor, Kovács – Nagy.

Csere: Major, Bogdán, Terbe, Csizmadia D., Lőrincz.

Gól: Nagy (26.)

Dócs Dániel: Erősen kezdett a Szolnok, az első pár percben a saját térfelünkre tudtak minket szorítani. A védőik egyből rúgták fel a labdákat, a nyomás után viszont nagyon sokáig kiegyenlített volt a játék. Mi próbáltunk lapos passzokkal operálni, sokszor viszont túlságosan lassan, sok érintőből. Jó húsz perc után átvettük az irányítást, megszereztük a vezetést, majd a meccs végéig már domináltunk. Talán tavasszal egyszer sem produkáltunk olyan jó teljesítményt, mint a második félidőben, kevés érintésből, rengeteg szép támadást vezettünk. Nagyon örülök ennek a mérkőzésnek, hiszen meg tudtuk mutatni azt is, hogy mennyit fejlődtünk egy szezon alatt. Büszke vagyok a fiaimra!

A KTE LA az utolsó körben szabadnapos lesz, így a mieink már befejezték a bajnokságot. Az U13 a hátralévő meccsektől függetlenül a 4. helyen zár, míg az U12 esetében még nem dőlt el a végső helyezés.

Szerző: KTE/kteakademia.hu