Vereség és döntetlen az Újpest FC ellen

Lila derbiket rendeztek két korosztályban.

A KTE LA U17 és U16 az Újpest FC-t fogadta hétvégén. Az idősebbek mérkőzésén egyetlen gól döntött, sajnos nem a mi javunkra, míg az U16 fordulatos meccsen játszott döntetlent.

U17: KTE LA – Újpest FC 0-1 (0-0)

U17 Alap csoport, 5. forduló

KTE: Ásós – Gyulassy (Szólát 68.), Bogdán, Szamosi, Ádelhardt – Pető (Ondó 55.), Győri, Szalai, Miskolczi – Haász (Marsa 68.), Gyarmati.

Gól: Büki (46.)

Bódi Attila: Az első félidőben az Újpest akarata érvényesült, minden tekintetben gyorsabbak voltak nálunk. A másodikban már jobban reagáltunk a szabad labdákra és a párharcokra, helyzeteink is voltak, de sajnos nem tudtunk egyenlíteni! Nagy akarattal játszottunk, de az erősebb csapat győzött.

U16: KTE LA – Újpest FC 3-3 (1-0)

U16 Alap csoport, 5. forduló

KTE: Petró – Gondi, Szekeres, Kovács P., Ruzsa – Szabó H. (Szabó B. 82.), Bálint, Erhardt, Kajtár – Frey (Karsai 67.), Kónya.

Szabó Tibor: Nagyon jól játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna. Az első félidőben le kellett volna rendeznünk a mérkőzést, de a helyzeteink kimaradtak. A másodikban komoly egyéni hibáink után fordított az Újpest, de óriási akarattal és szívvel ki tudtunk egyenlíteni. Összességében nagyon mérkőzés volt, kár érte, hogy nem három pont lett belőle, de maga a tapasztalat miatt ez most lehet többet is ér.

Szerző: KTE/kteakademia.hu