Verebélyi Gábor: Vezetjük a tabellát, ebben mindenkinek nagy érdeme van!

U13-as értékelő. 

Az U12-höz hasonlóan az U13 is kifejezetten jól szerepel ebben a szezonban a régiós bajnokságban, hiszen szinte hibátlan teljesítménnyel vezetik a tabellát. Verebélyi Gábor vezetőedzővel értékeltük az őszt.

Hogyan értékelnéd az bajnoki szereplést?

A tabella élén várjuk a folytatást, ami magáért beszél. A tíz lejátszott mérkőzésen kilenc győzelem és egy döntetlen a mérlegünk, a gólkülönbség is imponáló: 94-3. Két mérkőzés elmaradt az őszi szezonból, pont az a kettő, melyeket a legjobban vártunk. Várunk tovább, februárban pótoljuk őket.

Mi volt a célkitűzés, ebből mi valósult meg?

Egyéni szinten technikai, kondicionális és taktikai képzés volt a feladat. Csapatként a felállási formának megfelelő alapfeladatok tanítása, gyakorlása, alkalmazása és a versenyeztetés. A korosztály most lépett nagypályára, legfőbb cél a nagypályás mérkőzés tapasztalat megszerzése, illetve a 4-3-3–as felállási formának megfelelő alapfeladatok tanítása, gyakorlása, alkalmazása. A 6 hetes periodizáció irányelvei alapján lépésről lépésre haladtunk a védekezéstől a támadás befejezésig. Úgy gondolom, hogy szemre tetszetős, kombinatív támadó futballt játszottunk, sikerült megtalálni mindenkinek a posztját, ahol a leghasznosabban segítheti a csapatot.

Ki volt az ősz legjobbja, kiket emelnél ki még?

Hoffman Csanád nyújtotta a legjobb és legegyenletesebb teljesítményt. Csanád egész évben keményen, fegyelmezetten dolgozott. A bajnokságban 16 gólig jutott, sok gólpasszt is kiosztott társainak. Önmagához képest mindenki előre lépett. Vezetjük a tabellát, ebben mindenkinek nagy érdeme van, a 17 mezőnyjátékosból 15 szerzett gólt a bajnokságban. 

Hogyan zárjátok az évet, hogyan kezditek 2021-et?

A Spartacus Sportkörben zártuk az évet, a lehetőséget ezúton is köszönjük nekik! Ügyességi versenyekkel és házi ping-pong bajnoksággal dobtuk fel az év utolsó közös programját. A házi bajnokságot Baranyi Zétény nyerte, mögötte Köblös Máté és Utasi Brendon lett még dobogós. A karácsonyi ajándékokat a szülők állították össze, ezeket Terbe Botond és Szalai Gábor, a Vasas és a KTE játékosai adták át a gyerekeknek. A 2021-es évet már január elején el fogjuk kezdeni, hiszen február 13-án bajnoki mérkőzés vár ránk.

Milyen célokkal vágtok neki a tavasznak?

A fő cél az U14-es bajnokságra való felkészülés, terveink szerint az élvonalban fogunk indulni. Az idei bajnokságot illetően elégedett lennék, ha a mostani helyezésünket meg tudnánk tartani. Kellemes ünnepeket kívánok a játékosoknak, köszönöm nekik az egész éves munkát! Ugyanezt kívánom az őket támogató szülőknek és természetesen a KTE stábjának is!

Szerző: KTE/kteakademia.hu