Verebélyi Gábor: A szorgalomra nem lehetett panaszom

U13-as értékelő.

Folytatva akadémia értékelőinket, ezúttal az U13-as csapat került terítékre, Verebélyi Gábor foglalta össze tapasztalatait.

– Tavasszal is az volt a cél, hogy minél több játékost tudjunk szerepeltetni a bajnokságban, a nagy létszám miatt a bajnoki mérkőzések mellett több edzőmérkőzést is szerveztünk. A bajnokság olyan nehéz volt számunkra, mint ősszel, minden héten nagyon erős ellenfelekkel találkoztunk. Játékban többször fel tudtuk velük venni a küzdelmet, de a kapu előtt nem jöttek össze a dolgok, ennek eredményeként nagyon kevés gólt szereztünk. TK-ként több játékosunk is kipróbálhatta magát a körzetközponti edzéseken, júniusban hét játékosunk került be a TK válogatottba – tekintett vissza Verebélyi Gábor.

A játékosok szorgalma rendben volt, ennek köszönhetően fejlődni is tudtak az idény során.

– Minden játékos nagyon szorgalmasan dolgozott, az eredmények ellenére is magas volt az edzéslátogatottság, lépésről-lépésre fejlődtek. Nagymihály Áron, Horváth Szilárd, Kriskó Zente, Csóka Dávid teljesítményével voltam legjobban megelégedve a tavasszal. A játékosok most új szintre lépnek, jön a legszebb időszak számukra: a nagypályára lépés. Két év után elköszönünk egymástól, pályafutásukhoz, karrierjükhöz sok sikert kívánok, köszönöm a stábnak, segítőimnek az egész éves munkát – tette hozzá Verebélyi Gábor.

Szerző: KTE/kteakademia.hu