Vegyes eredményeket hoztak a hétvégi edzőmeccsek

Három-három győzelem és vereség a mérlegünk.

A KTE LA bajnokságra készülő korosztályos csapatai edzőmeccseket játszottak hétvégén is, ellenfelünk az DVSC, az UTE és az Újpest FC volt.

U17: KTE LA – DVSC DLA 2-1

Széchenyi Márton: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, ahol sokat tanulhattunk NBI-es ellenfelünktől. Biztató, hogy sikerült győznünk, a hozzáállással abszolút elégedett vagyok, ez így rendben volt most. Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek!

U16: KTE LA – DVSC 0-9

Bódi Attila: Nagyon nehéz azt értékelni, amit ezen a meccsen nyújtottunk, de ennek is megvannak az okai. Komplett pozíciókról hiányoztak játékosok, létszámban is voltak problémáink. Nem szabad ebből a meccsből messzemenő következtetéseket levonni, mert ha nyaralásokból, illetve a sérülésből felépülve teljes keretünk lesz, egészen biztosan egy sokkal normálisabb képet tudunk majd kialakítani magunkról.

U15: Újpest FC – KTE LA 1-2

Csima Gyula: Elég mozgalmas héten, sok edzésen és meccsen vagyunk túl. Ez picit rányomta a bélyegét erre a meccsre, de ezt leginkább a helyzetkihasználásra értem. Sok ziccert alakítottunk ki, de a tompaság és a fáradtság pont a befejezéseknél látszott leginkább, így minimális százalékát tudtuk ezeknek értékesíteni.

U14: Újpest FC – KTE LA 5-0

Paksi Péter: Két nap alatt két nagyon nehéz meccset játszottunk. Összességében tudom értékelni a két találkozót. Az első (KTE LA – UTE 1-4 – a szerk.) 70 percig tetszett, elégedett voltam a játékkal, azt kaptam, amit előzetesen megbeszéltünk. A másodikon többségében azok kaptak lehetőséget, akik kevesebb időt töltöttek a pályán, sajnos a védelmünk nem állt össze erre a találkozóra különböző okok miatt. Ezen a héten ezt kell rendbe tenni. Remélem be tudnak kapcsolódni a hiányzók is, hiszen most is két meccs vár ránk.

U13: KTE LA – Újpest FC 4-7

Sziegl Gábor: Nyaralás és betegség miatt sokan hiányoztak, így kicsit foghíjasan tudtunk kiállni a nálunk így erősebb ellenfelünkkel szemben. A szokásosnál hosszabb játékidők végére elfáradtunk, az első félidő utolsó pár percében három gólt is kaptunk. Helyenként sok pozitívumot láthattunk, összességében hasznos mérkőzés volt. Sajnálatos, hogy a nyaralások miatt rengeteg a hiányzás, ami a felkészülésünket is nehezíti.

U12: KTE LA – Újpest FC 4-0

Torbavecz Tamás: Az első félidőben mezőnyben zajlott a játék, kevés helyzetet tudtunk kidolgozni. A második félidőben célratörőbben játszottunk, és a támadóharmadban jó döntéseket hoztunk, illetve jól használtuk ki az üres területeket. A második félidőben fizikálisan is ellenfelünk fölé tudtunk nőni. Ez volt a harmadik edzőmeccsünk egy hét alatt, biztató, hogy folyamatosan javul a játékunk színvonala, egyre kombinatívabban és gólra törőbben játszunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu