Vegyes eredmények az UTE ellen

Felkészülési meccsek.

Akadémiánk négy korosztályos csapata játszott a héten felkészülési mérkőzést, kivétel nélkül az UTE ellen. Alábbiakban az eredmények és az értékelések.

U15: UTE – KTE LA 2-2

Torbavecz Tamás: Végre olyan csapat ellen tudtunk játszani, ahol nem voltunk fizikális hátrányban. Két amatőr, bosszantó gólt kaptunk. A mérkőzésen rengeteg párharc volt. A második félidei mentalitását tudom kiemelni a csapatnak, de játékban többet várok.

U14: UTE – KTE LA 0-0

Csima Gyula: Intenzív meccs volt sok párharccal, de kevés helyzettel.

U13: KTE LA – UTE 2-4

Dócs Dániel: Az első 20 percben megpróbáltunk középen labdákat szerezni, de sokszor elkéstünk. Két hosszú indításból kaptunk két gólt az első 20 percben. Játékunk lassú volt, középen erőltettük a játékot. A maradék három harmadot döntetlenre hoztuk le (0-0, 1-1, 1-1). Köszönhető ez annak is, hogy fentebb toltuk a védekezést és nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet. Több területet is tudtuk nyitni azzal, hogy észrevettük, hogy vannak szélső játékosaink is. A végén már túlságosan is kinyíltunk, mentünk a döntetlen után, és ebből kaptunk a végén egy elkerülhető gólt. Az első 20 percet leszámítva, jó játékot tudtunk bemutatni.

U12: KTE LA – UTE 1-11

Verebélyi Gábor: Most is, mint az elmúlt találkozókon lila és fehér csapattal álltunk fel. A lila csapat a 2x20 perc alatt kettő gólt kapott és egyet szerzett, a fehér csapatnak a 2x20 percben a kilenc kapott gól mellé nem sikerült betalálnia. Sajnos hátul nagyon sok egyéni hibát láttam, amiből fájó és könnyű gólokat tudott szerezni az ellenfelünk. Futómennyiségben is alul maradtunk, ez annak is betudható, hogy sokan még csak most kezdték el az edzéseket.

Szerző: KTE/kteakademia.hu