Véget ért az őszi szezon a Dunamenti Ligában

Több korosztályunk vett részt.

Az őszi szezonban több korosztályos csapatunk is részt vett a Dunamenti Ligában, ahol az utolsó fordulót rendezték ebben az évben hétvégén, ellenfelünk a MOL Fehérvár FC, az Ikarus és a Vasas volt.

Rádi Zsolt (U9): – Mind a hátom meccsen nagyon jól, agresszívan játszottak a srácok. A Vasas ellen hajtós, küzdelmes meccsen maradtunk alul egy góllal. A második meccsen még érezhető volt a fájó vereség. Jobb koncentrációval meg lehetett volna a győzelem az Ikarus ellen, így osztoztunk a pontokon. A harmadik meccsnek remek mentalitással vágtunk neki, aminek meg is lett az eredménye. Remek játékkal, gyönyörű gólokkal, nagy különbségű győzelmet arattunk. Jól focizott mindenki, minden meccsen volt egy-két kiemelkedő teljesítmény. A pihenő előtt edzünk még három hetet, utána január elején kezdjük a felkészülést. Sokat fejlődtek a srácok, gratulálunk az egész éves kitartó munkájukhoz!

Pelikán István (U8): – Csapatunk ezen a napon nehezen tudott kiállni betegségek és sérülések miatt. Ez és a kihagyás is érződött az első meccsen, de a hozzáállással sem voltam elégedett, így játékban nem tudtuk felvenni a versenyt a Vasas ellen. A második mérkőzésünkön sokat fejlődtünk hozzáállásban és játékban is, ez győzelemmel párosult. A harmadik mérkőzés sikerült a legjobban, nagyon küzdelmes, párharcokkal teli mérkőzésen sikerült győztesen elhagyni a pályát. Nagyon fontos, hogy a gyerekek a motivációt megtalálják a pályán a játékban, mert az vezeti őket sikerre. Gratulálunk nekik, jó eredménnyel zártak, várjuk a felsőházi folytatást.

Fűkő Péter (U10): – A gyerekek most is odatették magukat mind a három mérkőzésen. Az első meccsen egy góllal sikerült jobbnak lenni a Vasasnál egy kiélezett csatában. Az Ikarus is ügyesen focizott, de itt egy nagyobb gólkülönbség alakult ki. A harmadik meccset vártuk a legjobban, hiszen nagyon ügyes a fehérvári együttes, 8-1-es győzelmünk azonban megkoronázta az őszi szezon zárását. Az eredmény nem számít, de egy kitűnő visszajelzés annak kapcsán, hogy jó irányba haladunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu