Újra nyertek Csordás Csabáék

A 16 esztendős Szalai József első gólját lőtte az U19-ben. 

A KTE LA U19-es korosztályának tartalmas hete volt, hiszen szerdán és szombaton is bajnoki meccse volt a fiataloknak. Csordás Csaba alakulata kétszer is jól vizsgázott, hiszen a kaposvári siker után a Szeged-Grosics Akadémiát verték meg itthon.

Szalai József gólja döntött

Az U19 jól kezdett hazai pályán, hiszen már a 16. percben megszereztük a vezetést, amikor egy kipattanó labdát Szalai 16 méterről fejelt a hosszúba a kissé kint álló kapus felett. A KTE LA a hétközi sikerhez hasonlóan igyekezett minél több helyzetet kialakítani, ám ezeket nem sikerült gólra váltani.  Nem jött jól ezt követően az sem, hogy Richter még az első félidőben begyűjtötte második sárga lapját, de küzdeni akarásból is jelesre vizsgáztak ezúttal játékosaink.

U19: KTE LA – Szeged-Grosics Akadémia 1-0 (1-0)

U19 II. osztály, 20. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik, Szász – Hirman, Daróczi, Sallai (Szőke 77.) – Richter, Szalai (Kemenczés 68.), Kovács P.

Kiállítva: Richter (34.) ill. Fülöp (81.)

Gól: Szalai (16.)

Csordás Csaba: Hatalmas gratuláció jár a fiúknak, nagyon nehéz meccsen gyűjtöttük be a három pontot! Megint azt hoztuk, ami jellemző ránk: sok helyzetet hagytunk ki, de egy agresszív és jó ellenféllel szemben tudtunk így is nyerni. Úgy érzem, hogy az elmúlt hetek munkáját koronáztuk meg ezzel sikerrel.

Szerző: KTE/kteakademia.hu