Újpesten ért el bravúrt az U13, nyert az U14 is

Jól szerepelt a Pre akadémia szekció. 

Pre akadémia szekciónk csapatai is jól szerepeltek ebben a fordulóban, hiszen két győzelem és egy döntetlen volt egy vereség mellett a gyerekek mérlege. 

U15: Nyíregyháza – KTE LA 0-0 (0-0)

U15 Alap csoport, 15. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Iványi, Keresztes, Révész, Simon, Hoffman, Nagy Á., Pulai, Supka, Köblös.

Csere: Méhes, Utasi, Pacsirta.

Torbavecz Tamás: – Dinamikus, változatos mérkőzés volt. Igyekezett mindkét csapat ráerőltetni akaratát a másikra. Hatékonyabb támadás befejezés kellett volna ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést, hiányzott belőlünk a gyilkos ösztön az ellenfél kapuja előtt. A meccs legjobbja Révész Máté volt.

U14: KTE LA – Szolnok 2-0 (1-0)

U14 Alap csoport (kelet), 21. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Filus, Király, Ónodi, Kristóf, Házi, Horváth Á., Czéh, Baranyi, Kaldenecker.

Csere: Lőrincz, Kis, Batfalszky, Németh, Gulyás.

Gól: Czéh, Horváth Á.

Csima Gyula: – Egy pozitív tartalommal megtöltött mérkőzésen vagyunk túl. Mindkét csapat próbálta megnyerni a mérkőzést. A védekező játékunkban akadtak hibák, de mindig jött a segítség. Amennyiben a támadásaink pontosabbak és egy kicsit határozottabbak vagyunk a kapu előtt, nagyobb különbségű győzelmet is elérhettünk volna. Technikailag és a játék dinamikájában múltuk felül a jól felkészített Szolnokot. A mérkőzésen Filus Áron nyújtotta a legjobb teljesítményt.

U13: UTE – KTE LA 7-0 (0-0)

U13 dél-kelet, 22. forduló

KTE: Csorba – Gál, Kerekes, Nyerges M., Deák, Turóczy, Szenczy, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Nyerges, Meggyesi, Sápi, Mészáros, Kovács B., Bencze.

Dócs Dániel: – Bátor, magasan letámadó játékot vállaltuk fel az első perctől kezdve. Az első 20 perc jól nézet ki annak ellenére, hogy ellenfelünk gólt szerzett egy megpattanó lövésből, a helyzeteink nekünk is megvoltak. Sajnos a második 20 percben sok rossz döntés, lassú reakciók, rossz labdakihozatalok pecsételték meg a sorsunk. A folytatásban már csak egy gól esett.

U12: UTE – KTE LA 2-3

U12 dél-kelet, 22. forduló

KTE: Kiss – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Madarász, Bagi, Kárász, Csutak, Czibók.

Csere: Berta, Ónodi, Nagymihály G., Nagy A., Dulai, Tapodi, Arany, Szabó M., Kocsis.

Gólszerzőink: Kárász 2, Nagymihály Á.

Verebélyi Gábor: – A bajnokság egyik legerősebb csapatával találkoztunk a hétvégén. Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz bajnoki vár ránk. A mérkőzést jól kezdtük, több helyzetet is ki tudtunk alakítani, de nem sikerült ezeket gólra váltani. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy kapushibából gólt kaptunk. A második negyedben folyamatos újpesti mezőnyfölényben kellett játszanunk, egy könnyen befújt büntetőt Kocsis kivédett, majd ebből ígéretes kontrát vezettünk, de egy rossz passz miatt labdát veszítettünk, s végül a kinyíló védelemmel szemben az UTE könnyen megszerezte a második gólját. A fordulás után ismét nagy lendülettel vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, ennek meg is lett az eredménye, sikerült egy negyed alatt megfordítanunk a mérkőzést Kárász Bence gólpasszával és két góljával. Az utolsó negyedben szinte csak a mi térfelünkön zajlott a játék, de több gól már nem született. Gratulálok a fiúknak, a remek teljesítményhez, a meccs legjobbja Kárász Bence volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu