Újabb U14-es siker, nagyot harcolt az U15

Újabb pontok az élvonalban. 

Két élvonalban szereplő korosztályos csapatunk is a Kaposvárral találkozott, az idősebbek emberhátrányban értek el döntetlent, az U14 ismét nyerni tudott.

Jól indult a meccs az U15, hiszen alig 20 perc elteltével megszerezték a vezetést, egy szépen végig vezetett jobboldali akciót zárt góllal Molnár. A gólszerző három percen belül eljutott a mennyből a pokolba, hiszen feleslegesen belelépett egy szabadrúgásba, amiért megkapta második sárgáját. Bár az első játékrészt már kivédekezte a KTE LA, fordulás után büntetőből egyenlítettek a vendégek. Csapatunk nem adta fel, Gyarmati remek átlövésével újra előnybe kerültünk, de egy egyéni szóló után a Kaposvár megmentette az egyik pontot.

U15: KTE LA – Kaposvár 2-2 (1-0)

U15 I. osztály, 3. forduló

KTE: Zábráczki – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi – Heidrich – Lengyel (Barkóczi 49.), Gyarmati (Szalai 64.), Kovács Á., Molnár – Goretich (Lisku 72.).

Gól: Molnár (21.), Gyarmati (58.) ill. Farkas (46., 76.)

Kiállítva: Molnár (24.)

Lóczi Péter: Két részre bontanám a mérkőzés értékelését. A 24. percig ragyogóan játszottunk, működött az előre kigondolt taktikánk. Szép támadásokat vezettünk, helyzeteket alakítottunk ki, a vezetést is megszereztük. A véleményes kiállítás után közel 60 percig emberhátrányban játszottunk, hatalmas szívvel küzdött mindenki, de sajnos nem sikerült a 3 pontot itthon tartanunk. Kétszer is vezettünk, de a folyamatos emberhátrány felőrölte a csapatot, s bár a végén még egy 100 százalékos helyzetünk is volt, illetve a kapufát is eltaláltuk, elmaradt a győzelmünk.

Az U14 a két győzelemmel rajtoló Kaposvárt fogadta, akik fizikálisan is nagyon erősek voltak. A KTE LA végig határozott letámadással igyekezett ellenfele fölé kerekedni, ami sikerült is, ám a vendégek kihasználták, hogy egy 40 méteres felívelésénél hibázott a védelem, Bodor fejesével előnybe kerültek. Szerencsére gyorsan jött az egyenlítés, Fekete szép egyéni akciója végén Majoros kapta meg a labdát, aki jól fordult le, majd ki is lőtte a hosszú sarkot. A második félidő elején büntetőt is hibázott csapatunk, de Fekete révén csak vezetést szereztünk, aki Átrok szép kiugratásából talált be. A hajrára már kicsit beszorult ugyan csapatunk, de sikerült kihúzni kapott gól nélkül a hátralévő időt.

U14: KTE LA – Kaposvár 2-1 (1-1)

U14 I. osztály, 3. forduló

KTE: Radnóti – Erhardt, Kónya, Veréb – Benke (László 60.), Fekete, Baranyi, Gondi, Átrok (Hábenczius 80.) – Majoros, Bálint (Kajtár 76.).

Gól: Majoros (29.), Fekete (58.) ill. Bodor (22.)

Bódi Attila: Sokat jelentett, hogy meg tudtam nézni az első fordulóban a Kaposvárt, így abszolút fel tudtunk készülni az ellenfélre. A játékrendszer miatt volt bennünk a kollégákkal egy kis félelem, de a gyerekek nagyon tudatosan és pontosan megcsinálták azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk. Tesztnek is jó volt ez a meccs, mert láthatóan lehet terhelni őket, fejlődni akarnak. Nehéz meccs volt, ahogy arra előzetesen is számítottunk, az egész csapatot dicséret illeti, rátettek egy lapáttal az előző heti teljesítményükre is. Nagy előnye ennek a társaságnak, hogy játszós csapat. Párharcokban még van hova fejlődnünk, viszont a gyerekek itt is maximálisan felveszik a kesztyűt, ami örömteli.

Szerző: KTE/kteakademia.hu