Újabb tornák és bajnoki fordulók zajlottak

Jól szerepeltek a picik.

A KTE LA U11, U10 és U9 korosztálya ezúttal hazai pályán szerepelt a Kiemelt Bozsik Bajnokságban, ahol a III. Kerület és a Békéscsaba, illetve a Budafok és a volt az ellenfél.

Pelikán István (U11): A Kiemelt Bajnokság mellett a régiós Bozsik tornán is részt vettünk hétvégén, ahol négy mérkőzést játszottunk. A letámadást, illetve a csapatrészek szerinti tolódást próbáltuk gyakorolni. Voltak bíztató dolgok, sokszor tudtuk alkalmazni a gyakorlatokat, de ezen a téren is fogunk tudni előre lépni még. Nagy gratuláció a gyerekeknek mert csere nélkül, ellenfeleiknél jobban játszva végig hajtották a mérkőzéseket. A csapatból Ónodi Árpád kapott oklevelet harcosságáért és távoli góljaiért. A III. Kerület és a Békéscsaba ellen legutóbb szoros meccseket játszottunk, most sem volt ez másképp. Mindkettő ellenfelünk letámadást alkalmazott, ahogy mi is, ezáltal gyors iramú játék alakult ki, amiben jó labdakihozatalokat és támadás építéseket csináltak a gyerekek. A kapu előtt kreatívak és pontosak voltunk, jól használtuk ki a helyzeteinket. Voltak olyan periódusok, ahol az ellenfél akarata jobban érvényesült. Ezeket a helyzeteket az egyéni fejlődéssel fogjuk majd kijavítani. Gratulálunk a gyerekeknek a jó teljesítményhez!

Bozsik torna keret: Takács Máté, Czibók Dávid, Berta Botond, Arany Kende, Kocsis Nimród, Ónodi Árpád, Réczi Noel, Csikai Róbert.

Kiemelt Bajnokság keret: Kárász Bence, Csóka Dávid, Eiler Tamás, Farkas Zétény, Madarász Ruben, Ábrahám Zalán, Kriskó Zente, Tapodi Bence, Berta Botond.

Felkészítő edzők: Pelikán István, Kovács Zsolt, Fehérvári Noémi

Filus Gábor (U10): - Nagyon jól kezdtük a mérkőzéseket, koncentráltak voltunk végig, szép támadásokat vezettünk, amit sikerült gólokkal befejezni. Az edzéseken gyakorolt szöglet variációka sikerült megvalósítani, ebből gólokat szerezni. Javulnunk kell a labdakihozatalban és a súlypontáthelyezésben, de összességében elégedett vagyok a gyerekekkel, gratulálok a teljesítményekhez. Hajrá KTE!

A keret tagjai: Scheiner Zsombor, Bovier Dávid, Bertus Lóránt, Némedi Bátor, Komonyi Marcell, Nagy Dániel, Békés Barnabás, Czéh Kamilla, Dunai Dominik, Kovrig Martin, Szabó Botond.

Fűkő Péter (U9): - A gyerekek jól teljesítettek, bár hiányérzet maradt bennem a játéknap végére. Akadtak problémák technikai elemekben, amit a közeljövőben javítanunk kell, de ezeken felül azért dicséretet érdemel az összes résztvevő gyermek.

A keret tagjai: Papp Barnabás, Hoffman Bendegúz, Paor-Smolcz József, Bisztricsány Nimród, Ilyés Benedek, Pálnok Zalán, Fütyű Milos.

Szerző: KTE/kteakademia.hu