Újabb sikernek örülhetett az U16 és az U17

Az U16 továbbra is veretlen. 

Király Dávid és Széchenyi Márton csapata is a Grosics Akadémia vendége volt szombaton. Az U17 gólzáporos meccsen szerezte meg a három pontot, míg az U16 kapott gól nélküli sikernek örülhetett.

A KTE LA nagyon jól kezdett, hiszen Szalai már második percben előnybe kerültünk. A Szeged-Grosics ezt követően egyenlíteni tudott, majd a félidő zárásaként újabb gyors gólváltást láthattunk. A második félidőben sokáig nem esett gól, de a hajrá a miénk volt, a duplázó Ugrai, illetve Bessenyei betalált.

U17: Szeged-Grosics – KTE LA 2-4 (2-2)

U17 II. osztály, 4. forduló

KTE: Berta - Barkóczi, Treiber, Száhl, Récsei (Szedmák 52.) - Kasztel, Busa (Bessenyei 78.) - Edmilson (Sörös 78.), Ugrai, Faragó (Pécsi 90.) - Szalai (Fekete 90.)

Gól: Lestyán (25.), Bidzilya (44.) ill. Szalai (2.), Ugrai (43., 75.), Bessenyei (90.)

Király Dávid: Az egész mérkőzés alatt nyomást tudtunk gyakorolni az ellenfelünkre, végig irányítottunk. Kicsit nagyobb fegyelmezettséggel és koncentrációval könnyebbé tehettük volna a mérkőzést számunkra, de így is örülünk a sikernek, készülünk a Békéscsaba elleni rangadóra!

Az U16-os együttes továbbra is őrzi veretlenségét. Gyulán a vezetést Dénes Máté szerezte meg, aki egy kapu előtt kavarodás után vágta be Orlov tovább pöckölt labdáját. A KTE LA őrizte vezetését, majd a második félidőben tovább is növelte előnyét egy kontra alkalmával. Csúri kapott háttal a kapunak labdát, amit jól pörgetett Major elé, ő pedig ziccerben már nem is hibázott.

U16: Szeged-Grosics – KTE LA 0-2 (0-1)

U16 II. osztály, 4. forduló

KTE: Cseh – Orlov, Kuchta, Bányai, Bódy (Bellák 46.) – Csúri, Hatvani, Győrfi (Nagy 72.) – Dénes (Vörös 85.), Bodor Z., Major (Gulyás 85.).

Gól: Dénes (28.), Major (74.)

Széchenyi Márton: Úgy érzem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk, hiszen mindkét félidőt sikerült megnyernünk. Nem kaptunk gólt, ami szintén előrelépés, azt jelzi, hogy javul a csapat koncentrációs képessége is. Jár a gratuláció a fiúknak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu