Újabb meccsek a Fradival, nyert az U19

Három edzőmeccs hét közben.

A KTE LA három korosztály csapata is edzőmeccset játszott szerdán, az U19-es a megye I-es Szegedi VSE-t fogadta, míg az U13 és az U12 az FTC vendége volt.

U19: KTE LA – SZVSE 3-0

Lóczi Péter: Kissé fáradtabban mozogtunk a mérkőzésen, de így is jó meccset tudtunk játszani a Csongrád megyei éllovassal, melyet végül Bellák, Győrfi és Gyulassy góljaival vertünk meg. A sok technikai hiba miatt bosszús vagyok, de az akarat és a hozzáállás megfelelő volt, jól szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés.

U13: FTC – KTE LA 4-3

Dócs Dániel: Nagy iramú edzőmérkőzésen vagyunk túl. Az első 20 percben nehezen találtuk meg a ritmusunkat. Egy nagyon jó ellenféllel játszottunk, aki agresszívan letámadott és nem hagyott minket játszani. Már az elején befújtak egy büntetőt ellenünk, de Németi Nathan bravúrral védte. 40 perc után 1-0-al fordultunk, ezután változtattunk és magasan letámadtuk ellenfelünket, ami láthatóan megzavarta őket. Sajnos az egy az egy elleni párharcok nagy részét elvesztettük.

U12: FTC – KTE LA 2-1

Verebélyi Gábor: Nagyon jó ritmusú mérkőzést sikerült játszanunk a Ferencváros ellen. A hazai csapat folyamatos nyomás alá helyezett minket már a védekező zónában, de bátor cselekkel, jó ütemű beindulásokkal és mélységi passzokkal sikerült a hazaiak kapuját többször is veszélyeztetni. Ennek meg is lett az eredménye, a 17. percben egy szép kombináció után megszereztük a vezetést. A bajnokságnak megfelelően 4x2O percet játszottunk, így az első negyed után teljes sort cseréltem. A második sor nem tudott olyan kombinatívan játszani, de a rájuk nehezedő nyomást jól állták, a hazaiak csak egyenlíteni tudtak, viszont rengeteg helyzetet kidolgoztak, de a kapusaink remek napot fogtak ki. A harmadik negyed az első sorral újra kiegyenlített játékot hozott, maradt az 1-1. A negyedik negyed elején egy figyelmetlenség miatt gólt szerzett a Ferencváros, ami elég volt a győzelmükhöz. Turóczy, Eiler és Horváth játékát emelném ki ezúttal.

Szerző: KTE/kteakademia.hu