Újabb lépést tettek előre

Az U15 és az U14 tudott nyerni. 

Pre Akadémia szekciónk csapatai kivétel nélkül pályára léptek hétvégén. Az U15 és az U14 erős riválisokat tudott legyűrni, míg az U13 és az U12 játékban tudott újabb lépést tenni a fejlődés útján. 

U15: KTE LA – Nyíregyháza 3-1 (0-1)

U15 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Baranyi – Balogh, Iványi, Hegedűs, Révész, Simon, Serfőző, Nagy Á., Méhes, Supka, Köblös.

Csere: Kenderes, Fürj, Pacsirta, Hoffman.

Gólszerzőink: Méhes (2), Balogh

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben sok indokolatlan labdavesztésünk volt. A támadóharmadban nem volt meg az átütőerő, keveset lőttünk kapura, és egy kontrát követően hátrányba kerültünk. A második félidőben próbáltunk magasabb fokozatba kapcsolni, átlövésből és rögzített helyzetekből megfordítottuk a mérkőzést. A mérkőzés legjobbja Méhes Kristóf volt.

U14: Szolnok – KTE LA 1-2 (0-1)

U14 Alap csoport (kelet), 8. forduló

KTE: Németi – Gulyás, Filus, Kristóf, Ónodi, Horváth, Lippai, Baranyi, Kaldenecker, Czéh, Lőrincz.

Csere: Kis, Németh, Király.

Gólszerzőink: Lőrincz, Czéh.

Csima Gyula: – Igazi rangadót játszottunk. Folyamatos, rövid passzos támadójátékunk agresszív védekezéssel párosult. Kevés technikai hibát vétettünk, ugyanakkor a helyzetkihasználásunk lehetett volna hatékonyabb. A meccs legjobbja Lippai Tamás volt.

U13: UTE – KTE LA 3-1

U13 Dél-kelet, 8. forduló

KTE: Endre – Meggyes, Nyerges Cs., Nyerges Mi., Gál, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Csorba, Nyerges Mó., Kovács K., Kovács B., Mészáros, Szenczy, Sápi, Ronkó.

Gólszerzőnk: Paor-Smolcz

Dócs Dániel: – Az első fordulóban 5-0-ra kaptunk ki ettől az Újpesttől, ráadásul rengeteg betegség és sérülés nehezítette most a helyzetünket, egyik kapusunknak például mezőnyben kellett játszania. A mérkőzés végén így öröm és bánat kavargott bennem vegyesen, mert a fiúk szenzációsan játszottak 60 percig. A játék egészét nézve is irányítottuk a mérkőzést, többször a saját térfelén tartottuk ellenfelünket, és az utolsó 20 percre úgy fordulhattunk volna, hogy ha a nagy helyzeteinket kihasználjuk, akár három-négy gól is lehetett volna az előnyünk. Sajnos csak egy helyzetet lőttünk be. A bánat abból fakad, hogy ilyen jó 60 perc után az utolsó 20-ban nem lehet három gólt is kapni, még ha ellenfelünk nagyobb nyomást is helyezett ránk a végén. Léptünk egyet megint előre, utolsó két meccsünkön 40 perc jó játékot tudtunk produkálni, most már megvolt a 60 is.

U12: UTE – KTE LA 5-2

U12 Dél-kelet, 8. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Berta, Kriskó, Szabó M., Takács, Csóka, Czibók.

Csere: Kiss, Csikai, Ábrahám, Ónodi, Bagi, Dulai, Madarász, Nagymihály G., Arany.

Gólszerzőnk: Nagymihály Á., Kárász

Verebélyi Gábor: – Az első húsz percben nagyon fásultan játszottunk, egy ütemmel mindig le voltunk maradva, vagy egy ütemmel később passzoltunk. A negyed utolsó percében egy szabadrúgásból ellenfelünk megszerezte a vezetést. Ezután kezdtünk mérkőzésbe jönni, de egy újabb szabadrúgás és egy átlövés eldöntötte a végkimenetelt. A második játékrészekben sokkal bátrabban, lendületesebben játszottunk, több támadást is tudtunk vezetni ellenfelünknél, ennek két gól lett az eredménye. Jó tempóban focizott mind a két csapat, élvezhető és jó meccs volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu