Újabb hangulatos tornán vett részt az U11

A tortázásra is maradt idő.

Hétvégén erős mezőnyben, színvonalas szervezés mellett vehetett részt újabb tornán Békéscsabán a KTE LA U11. A szerencse ezúttal ugyan elpártolt a fiatalok mellől, de ünneplésre így is maradt azért ok és idő.

A KTE LA három mérkőzésen is az utolsó pillanatban engedte ki a győzelmet a kezéből, így három döntetlennel, illetve egy győzelemmel a második helyen zártak a Farsang Kupán. A Fair Play jegyében minden csapat aranyérmmel gazdagodott a szervezők jóvoltából, illetve farsangi fánkkal búcsúztak a srácoktól. A közös ebédet Lakiteleken tartották meg Verebélyi Gáborék, ahol a korosztály vezetőedzője mellett Ónodi Nándor és Papp Kálmán születésnapját is tortázással ünnepelte meg zárásként a csapat.

Verebélyi Gábor értékelése:

„Valószínűleg a korai kelés, és az előző napi edzés hatására enervált volt a csapat, hiányzott az agresszivitás és a sebesség a játékunkból. A tornán futsal labdával játszottunk, ezért is történt rengeteg technikai hiba, illetve maradt nagyon gyenge a helyzetkihasználásunk. Két mérkőzésen is az utolsó percben tudott egyenlíteni az ellenfelünk, ami egy kicsit bosszantó. Viszont minőségileg az egyik legjobb torna volt a téli szezonban, nagyon jó ellenfelek ellen játszottunk, így is sikerült veretlenül zárnunk.”   

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu