Újabb fordulót játszott le az U9-U11 korosztály

Jó hangulatban telt a közös túra.

A KTE LA U11, U10 és U9 újabb bajnoki fordulót játszott le, ráadásul a gyerekek ezúttal közösen utazhattak a III. Kerület rendezésében zajló játéknapra. A házigazdák mellett a Békéscsaba volt még ellenfelünk.

Pelikán István (U11) értékelése: -Az első közös utazáson remek hangulat uralkodott, így is várták csapataink a mérkőzéseket. A 2011-es korosztály jó játékot mutatott be, de nem tudtunk akkora fölényt kialakítani, hogy gólokban is megmutatkozzon, csak helyzetekben sikerült ellenfelünk fölé nőni. A hibáinkat, labda eladásainkat viszont kihasználták, ezekere jobban kell figyelnünk és fejlődnünk kell, hogy minimalizáljuk gyorsabb és jobb döntésekkel. A második mérkőzéseken viszont már a játék minőségében, helyzetekben és gólokban is nagyon sikeresek és eredményesek voltak a gyerekek egyénileg és csapatként is. Letámadásaink sikeresek voltak, magasan védekeztünk, sok labdát szereztünk, amiből gólhelyzeteket alakítottunk ki. Jár a gratuláció a gyerekeknek. A csapategységet és az egyesülethez való tartozást erősítve, hazafelé jó hangulatban énekeltünk.

A csapat tagjai: Kárász Bence, Ábrahám Zalán, Madarász Ruben, Czibók Dávid, Csóka Dávid, Csikai Róbert, Baranyi Dorina, Csutak Ármin, Kriskó Zente, Nagyhmihály Áron, Tapodi Bence, Baranyi Dorina, Kocsis Nimród.

Filus Gábor (U10) értékelése: - A Békéscsabával kezdtünk, az első perctől kezdve koncentráltak voltunk, védekezésben és támadásokban is betartottuk a taktikát. Uraltuk a találkozót, szép támadásokat sikerült gólokkal lezárnunk. A második mérkőzést a III. Kerület csapatával folytattuk, nagyon koncentráltak voltunk ezúttal is mezőnyfölényt alakítottunk ki, ami gólokkal párosult. Gratulálok a srácoknak a hozzáálláshoz és a pályán nyújtott teljesítményhez!

A csapat tagjai: Farkas Zétény, Bovier Dávid, Bertus Lóránt, Némedi Bátor, Komonyi Marcell, Nagy Dániel, Szikora Péter, Dunai Dominik, Békési András, Kovrig Martin, Bakó Dorián, Scheiner Zsombor. 

Fűkő Péter (U9) értékelése: - A gyerekek fegyelmezetten, igazi csapatként vittek egyre több jó gondolatot a játékba mindkét mérkőzésen. Maximálisan elégedett vagyok mindenkivel. A második játékrészekben megpróbáltunk posztokat cserélni, hogy minél szélesebb skálával ismerkedjenek a gyerekek. Ezt azért még többször elő kell venni, hogy jól működjön a játék ezekben a formákban is.

A csapat tagjai: Papp Barnabás, Hoffman Bendegúz, Ilyés Benedek, Paor-Smolcz József, Bisztricsány Nimród, Kubránszky Gergő, Pálnok Zalán, Budai Soma, Fütyű Milos, Körtési Illés.

A csapatok további felkészítő edzői: Kriss Zoltán, Kovács Zsolt, Fehérvári Noémi. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu