Újabb bravúrok az élvonalban!

6 pontot hoztak haza a fiatalok. 

A KTE LA U15-ös és U14-es csapata a Vasas vendégeként lépett pályára hétvégén, ahol a fiatalabbak egy bajnoki címre is esélyes riválissal találkoztak. A szép szezont tovább írták a gyerekek, hiszen mind a 6 pontot hazahozták.

Az U15-ös találkozón potyogtak a gólok, negyedóra alatt négyszer rezdült meg a háló a meccs elején. Előbb Lengyel csapott le egy rövid hazagurításra, majd ugyan egy átlövésből egyenlítettek a hazaiak, megint mi kerültünk előnybe. Barkóczi előbb Lengyelt szolgálta ki pontos beadással, majd egyedül tört kapura, ziccerét gólra is váltotta. A Vasas jobban kezdte a második félidőt, egy 25 méteres bombával szépítettek, majd egy bal oldali akcióból egalizáltak is. Ezen a napon azonban nem tudtak megtörni minket, gyorsan visszaszereztük az előnyt, amikor Gyarmati erőszakossága ért gólt, majd Molnár kiugratásából ismét Barkóczi volt eredményes. A 6-3-as végeredményt Szamosi állította be, aki Kovács passza után talált be ballal.

Az U14 a még bajnoki címre is esélyes Vasassal találkozott, akik ellen nagyon korán vezetést szereztünk Vincze révén. Bár erre volt válasza az angyalföldieknek, még a szünet előtt megdupláztuk az előnyt, ismét Vincze volt eredményes, amire rögtön érkezett Majoros gólja is. A második félidőben nem engedtük közelebb férkőzni a Vasast, ráadásul a hajrában teljessé tettük az örömöt, Vincze harmadik gólját is megszerezte.

U15: Vasas – KTE LA 3-6 (1-3)

U15 I. osztály, 29. forduló

KTE: Gyapjas – Ádelhardt (Bogdán 57.), Győri, Horváth, Szamosi – Szalai (Gyarmati 45.), Lisku, Kovács Á. – Barkóczi, Lengyel, Molnár (Marsa 66.).

Gól: Nagy-Kolozsvári (13., 43.), Páll (47.) ill. Lengyel (5., 14.), Barkóczi (15., 64.), Gyarmati (49.), Szamosi (77.)

Lóczi Péter: Gratulálok a csapatnak, nagyszerű győzelmet arattak! Ránk fért ez a szép siker, májusban még nem szereztünk pontot. Örülök, hogy egy nagyon jó játékkal törtük meg rossz sorozatunkat. Eléggé hektikus mérkőzés volt, mindkét csapat sokat hibázott, de mindkettő törekedett a bátor támadójátékra, ez meg is látszik az eredményen. Jövő héten jön az utolsó mérkőzés, szeretnénk győzelemmel búcsúzni a bajnokságtól. Természetesen gratulálunk az U14-nek is, hatalmas bravúrt értek el a Vasas legyőzésével! 6 ponttal nem sokan szoktak hazajönni a Fáy utcából, a KTE-nek sikerült!

U14: Vasas – KTE LA 1-4 (1-3)

U14 I. osztály, 29. forduló

KTE: Radnóti – Szekeres (Balla 52.), Nagy, Benke, Ruzsa – Fekete, Gondi, Kónya (Baranyi 30.) – Majoros, Átrok (Veréb 75.), Vincze.

Gól: Szendeff (33.) ill. Vincze (6., 36., 82.), Majoros (37.)

Csima Gyula: Nagyon jó csapattal találkoztunk, akik ellen a szezon legjobb játékát nyújtottuk. Akár nagyobb is lehetett volna a különbség. Gratulálok az egész csapatnak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu