Új ellenfelekkel ismerkedhettek a fiatalok

Folytatódott a kiemelt bajnokság.

A KTE LA U11, U10 és U9 számára folytatódott a kiemelt bajnokság, a hétvégi tornán a III. Kerület, a Mezőkövesd, a Salgótarján és a Kaposvár volt az ellenfelük.

Pelikán István (U11): – A tavaszi második fordulóban olyan ellenfelekkel találkozhattunk, akik korábban nem nagyon. Nagyon jól működött a letámadásunk, sok labdát szereztünk az ellenfél kapujához közel. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, mert ötletesen és kombinatívan játszottunk. Nagy volt a fegyelem és a koncentráció végig. Dicséretes volt, hogy nagyon jó százalékban értékesítettük a lehetőségeket, ebben nagy fejlődést mutattunk az utóbbi hetekhez képest. Gratulálok a gyerekeknek!

Filus Gábor (U10): – A gyerekek nagyon koncentráltan, fegyelmezetten fociztak egész nap. Remek és látványos támadásokat vezettünk, melyekből sok gólt szereztünk. Letámadásunk jól működött, labdaszerzéseink agresszívak voltak. Gratulálok a gyerekeknek, nagyon jó teljesítményt nyújtottak a mérkőzéseken!

Fűkő Péter (U9): – A gyerekek jól teljesítettek, ügyesek voltak. Rengeteg gólt sikerült rúgnunk, és inkább az ellenfél térfelén töltöttük a játékidő legnagyobb részét, ami pozitívum. Akadtak viszont most is olyan momentumok, amik rávilágítottak fejlesztendő területekre, technikai elemekre. Labdaszerzés esetén sokszor hezitáltunk, és villámgyors kontrajáték helyett inkább a lassúbb játékfelépítést választottuk. Ezeken próbálunk javítani a közeljövőben, illetve helyzetkihasználáson. Ettől függetlenül maximálisan meg voltam elégedve a csapattal, illetve a gyerekek mentalitásával. Gratulálok nekik, csak így tovább előre a kitűzött cél felé!

Szerző: KTE/kteakademia.hu