Új Covid-protokollt vezetett be akadémiánk

A pozitív tesztek esetén. 

Akadémiánk új protokollt vezetett be a vírushelyzetre való tekintettel, melyet alábbiakban foglaltunk össze edzőinknek, stábtagjainknak, csapatainknak és játékosaink hozzátartozóinak.

A sportorvosi rendelővel egyeztetve a covid-19 betegséggel kapcsolatban az alábbi protokoll került bevezetésre, melynek betartása és betartatása közös érdekünk:

1. Minden egyes pozitív teszteredményt – beleértve a PCR és a patikai gyors és egyéb teszteket is – rögzíteni kell, amit a technikai vezető (Varga Vanda) felé kell leadni a játékos nevével, illetve a teszt időpontjával.

2. A technikai vezető a sportorvos felé jelenteni fogja az eredményeket.

3. A háziorvos által egészségesnek (negatív teszt) nyilvánított játékosnak, vérvételt kell csinálnia a sportorvos által kiállított vérvételi beutalóval (troponin szint ellenőrzés). 

4. A vérvételi eredménnyel vissza kell menni a sportorvoshoz, aki engedélyezi a sportolást, vagy további vizsgálatokat ír elő.

A protokoll a mai naptól érvényes, akik jelen pillanatban már pozitív teszt miatt nem edzhetnek, szintén vegyék fel a kapcsolatot a technikai vezetővel.

Technikai vezető: Varga Vanda (varga.vanda@kteakademia.hu) +36 30 576 3726

Szerző: KTE/kteakademia.hu