U19-es döntetlen Pécsen

Kétszer is vezettünk.

A KTE LA U19-es korosztálya a mögöttünk hagyott fordulóban a Pécsi MFC vendége volt. Lóczi Péter együttese kétszer is megszerezte a vezetést, de a hazaiak mindkét alkalommal volt erre válasza, így döntetlen lett a vége.

U19: PMFC – KTE LA 2-2 (0-1)

U19 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Bodor B. – Kuchta (Földi 76.), Bányai, Busa, Barkóczi – Csúri, Hatvani (Győrfi 76.), Bodor Z., Bellák (Faragó 62.) – Perlaki (Nagy 65.), Huszka (Györgye 62.).

Gól: Okorie (65.), Szabó (85.) ill. Csúri (19.), Nagy (84.)

Lóczi Péter: Nagyon rossz minőségű műfüvön játszottunk, hatalmas szélben, hidegben. Mégis parádésan kezdtünk, az egész első félidőt uraltuk, kétszer jöttek el a kapunkig a hazaiak, teljesen veszélytelenné tudtuk őket tenni. Bátran felvállaltuk a saját játékunkat, megérdemelten szereztünk vezetést, kis szerencsével több gólos előnnyel mehettünk volna az öltözőbe. A második félidőre kiengedtünk, főleg fejben, és ez a könnyelműbb hozzáállás megbosszulta magát, a hazaiak átvették az irányítást, ránk jöttek, teljesen más meccs kerekedett ki az összecsapásból, ki is egyenlítettek. A végén egy gyönyörű egyéni megoldással ismét megszereztük a vezetést, de a futballt nem lehet becsapni: ha nem koncentrálunk a lefújásig, előbb-utóbb megbüntetnek minket. Probléma, tragédia nem történt, öt mérkőzés óta veretlenek vagyunk, jövő héten ismét győzni szeretnénk, egész héten ezért fogunk dolgozni!

Szerző: KTE/kteakademia.hu