U17-U16: A Vasasnál kezdtek

A Vasas vendége volt az U17 és az U16. 

A KTE LA két korosztályos csapata a Vasassal találkozott szombaton, első nekifutásra egyelőre kevés sikerélményt sikerült gyűjteni, a bajnoki kezdésig még sok idő van hátra. Az U16 esetében nehezítő körülmény volt, hogy az alapemberek közül jelenleg többen is hiányoztak, hiszen az izraeli világjátékokon vesznek részt.

U17: Vasas – KTE LA 3-0

KTE: Nagy Sz. – Barkóczi, Kovács, Száhl, Récsei – Ugrai – Szedmák, Fekete, Treiber, Faragó – Szalai.

Cserék: Bessenyei, Busa, Sörös

Király Dávid: Jó erőkből álló Vasassal játszhattunk, a találkozó sok mindenre rámutatott. Tisztába kerültünk a hiányosságokkal, pontosan láthatjuk azt, miben kell javulnunk. A felkészülés szempontjából tanulságos volt a meccs, ellenfelünk jelenleg előrébb tart, dolgozunk kell tovább!

 

U16: Vasas – KTE LA 5-0

KTE: Cseh – Orlov, Kuchta, Bódi, Sörös – Busa, Pécsi, Györgye – Bellák, Major, Bakos.

Csere: Pap, Nagy, Gulyás, Jánosi, Jován, Rózsa

Széchenyi Márton: Alaposan felforgatott csapattal utaztunk, ugyanis rengeteg alapemberünk hiányzott az izraeli torna miatt. Az eredmény tükrében el kell ismerni, hogy a Vasas több szempontból is fölénk nőtt ezúttal. A pozitívum az, hogy megkapták az ilyenkor szükséges terhelést a fiúk, több embert is megnézhettem számára idegen poszton, így láthattam azt is, kire milyen új szerepkört lehet esetleg bízni. Rengeteg munka áll még előttünk, hozzá kell szokni a minél magasabb sebességhez is. Az országos bajnokság más szint, fel kell venni ennek ritmusát is, itt már nem lesznek sokgólos győzelmek. A játékosok szempontjából ez a fontos, hogy csak kőkemény csaták legyenek, ha ez a vereség esetleg kicsi ébresztő is volt, akkor már tanultunk belőle.

Fotó: Vasas Kubala Akadémia Facebook

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu