U17: Paksi Péter értékelte a szezont

Közel jártak az B-csoporthoz.

A KTE LA U17-es csapata kifejezetten jó eredménnyel zárta az őszi szezont az Alap csoportban, ahol nagyon közel volt ahhoz is, hogy az első négyben zárjon. Paksi Péter értékelte az őszt.

– A bajnokság Alap csoportjában szerepeltünk, ahol 5. helyen végeztünk a 12 csapat közül. Az első 4 helyezett került fel a B-csoportba, és mi az utolsó fordulóig harcban álltunk ezért.  A játékosok nyáron megfogalmazott gondolatai és elvárása önmagukkal szemben azt eredményezte, hogy a vártnál jobban szerepeltünk az őszi szezonban. Nagyon sok pozitívumot láttam a csapat szereplésében. A legfontosabb talán, hogy hazai pályán és idegenben is mindig győzelemre játszottunk. Ezért sok meglepő eredményt értünk el, nyerni tudtunk Nyíregyházán, Szegeden és Békéscsabán is. Az előttünk végzett csapatok ellen is sikerült megmutatni karakteres játékunkat. Diósgyőrben és Újpesten is gólokban gazdag, fordulatos mérkőzéseket játszottunk. A srácok megtanultak egy új játékrendszert, az edzéseken mindig fegyelmezetten, és motiváltan dolgoztak – értékelt Paksi Péter.

A csapat tavasszal az első három hely valamelyikét célozza meg a C-csoportban.

– A felkészülést Január 9-én kezdjük. Tavaszi céljaink között szerepel a csapatjáték és az egyéni képességek további fejlesztése. Amennyiben ezek sikerülnek, akkor az első három hely valamelyikét nyugodtan megcélozhatjuk – tette hozzá a korosztály trénere.

Szerző: KTE/kteakademia.hu