U17-es thrillerrel indult a forduló

Fordulatokban nem volt hiány.

Nem akármilyen mérkőzéssel vezették fel a KTE LA és a Békéscsaba U17-es csapatai a hétvégi fordulót, hiszen egy nyolc gólt hozó, fordulatokban gazdag meccsen 4-4-es döntetlent játszottak a felek.  

A mérkőzést álomszerűen kezdtük, hiszen Gyarmati és Győri góljaival már a 7. percben kétgólos előnyben voltunk, de a vendégek a 12. percre már kis is egyenlítettek. A második félidő ugyanúgy gyors gólokkal indult, de ekkor a Békéscsaba kezdett frissebben, ráadásul két góljuk után emberelőnybe is kerültek. A KTE LA ezt követően úgy tudott egalizálni a végül mesterhármasig jutó Gyarmati révén, hogy a hajrában sérülés miatt már kapust kellett behozni a mezőnybe, de az akarásnak pont lett az eredménye a 95. percben.

U17: KTE LA – Békéscsaba 4-4 (2-2)

U17 C-csoport, 3. forduló

KTE: Ásós – Ádelhardt, Bogdán, Horváth, Marsa – Győri, Szamosi – Szólát, Gyarmati, Haász – Gyulassy.

Gól: Gyarmati (3., 69., 95.) ill. Marik (10.), Mágocsi (12.), Csák (53.), Vajda (56.)

Kiállítva: Gondi (69.)

Bódi Attila: Szinte hihetetlen lélektana volt ennek a mérkőzésnek. A 7. percben 2-0-ra vezetsz, majd a második félidő közepén már az ellenfél 4-2-re. A harmadik gólunk megszerzésekor kiállítás miatt emberhátrányba kerültünk, ráadásul jött egy sérülés is, amikor már csak kapus ült a padon. Folytattuk tovább gyakorlatilag két kapussal és nyolc mezőnyjátékossal, így egyenlítettünk a 95. percben. Az élet nagy rendező, de a játékosaim voltak az Érdemes Művészek.

Szerző: KTE/kteakademia.hu