U15-ös döntetlen, U14-es vereség a Vasas ellen

Az U15 a hajrában bukta el a győzelmet. 

Élvonalban szereplő korosztályos csapataink a Vasast fogadták hétvégén, az U15-ös együttes egy izgalmas találkozón játszott döntetlent, az U14-nek nem volt esélye a pontszerzésre.

Jól kezdtük a találkozót, a 8. percben a válogatott keretébe is behívott Goretich csapott le egy röviden hazagurított labdára, amit aztán a kapuba is passzolt, erre a vendégek egy szöglet utáni fejesgóllal tudtak válaszolni szűk félóra elteltével. Fordulás után megint gyors góllal kezdtünk, egy kapu elé belőtt labdát pöckölt a gólvonalon túlra Szamosi. A vezetést sokáig tudtuk őrizni, de a hajrában szép jobboldali akciót vezetett a Vasas, a visszagurított labdát aztán Nagy-Kolozsvári vágta be.

Az U14-es együttesnek nem volt esélye a Vasas ellen, a brillírozó Pócs Balázs egymaga ötször vette be a kapunkat.

U15: KTE LA – Vasas 2-2 (1-1)

U15 I. osztály, 14. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Horváth Á., Heidrich, Szamosi (Molnár 78.) – Bogdán (Lisku 56.) – Lengyel, Kovács Á. (Szalai 66.) – Barkóczi, Goretich, Gyarmati.

Gól: Goretich (8.), Szamosi (51.) ill. Gurics (28.), Nagy-Kolozsvári (74.)

Kiállítva: Szabó B. (77. – Vasas)

Lóczi Péter: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, kétszer is vezettünk, de nem tudtuk megtartani az előnyünket. Három nagy helyzetet is kidolgoztunk, de sajnos nem értékesítettük őket, ez megbosszulta magát a meccs végén. Minden játékos odatette magát, küzdöttek, akartak, jól is játszottak, dicséret illeti a csapatot!

 

U14: KTE LA – Vasas 0-6 (0-3)

U14 I. osztály, 14. forduló

KTE: Radnóti – Baranyi (Szekeres 33.), Benke, Kónya, Ruzsa (Hábenczius 60.) – Erhardt (Kajtár 33.), Gondi (Ludvigh 60.) – Fekete, Átrok (Geiger 54.), Bálint (László 54.) – Majoros.

Gól: Pócs (16., 36., 58., 67., 74.), Tóth (30.)

Bódi Attila: Azért érthetetlen a játékunk, mert a gyerekek kimagaslóan jól dolgoztak az edzéseken. Ennek tükrében egyszerűen érthetetlen, hogy mi történt a játékunkkal, a korábbi gondjaink ráadásul most is kísértettek minket.

Szerző: KTE/kteakademia.hu