U11: Filus Gábor értékelte a szezont

24 játékossal dolgoznak.

Az U11-es korosztály szép létszámmal, több sorozatban is pallérozódhatott az őszi szezonban, Filus Gábor és Kriss Zoltán elégedett lehet a csapattal.

– A korosztály több bajnokságban is tudott szerepelni, így minden gyerek számára adott volt a folyamatos versenyzés, ami a gyerekek fejlődését nagyban segíti. Kriss Zoltán kollégámmal 24 játékossal dolgozhatunk. Elégedettek vagyunk a gyerekekkel, az őszi szezonban egyénileg, technikailag szépen fejlődtek, az edzéseken és a mérkőzéseken jó hozzáállással, megfelelő intenzitással dolgoztak. Nagy öröm ez számunkra, mert ez segíti a mi munkánkat is. Rengeteg kiemelkedő teljesítmény van a kapustól a csatárokig, összességében mindenki hozzátett a csapat sikeréhez – mondta Filus Gábor.

Tavaszra is megvannak már a tervek, a felkészülés januárban indul el a gyerekeknek.

– Szeretnénk tovább fejleszteni a labdaérzékelést, a technikai elemeket, a játékhelyzetek megoldását. Fontos, hogy a nyomás alatti focit is szokták a gyerekek. Emellett az egyéni védekezés, valamint a játékkezdeményezés lesz a fő feladatunk tavasszal – tette hozzá Filus Gábor.

Szerző: KTE/kteakademia.hu