Túl nagy falat volt az MTK

Kék-fehér sikerek. 

A dél-keleti csoportban két mérkőzést játszottak korosztályos csapataink, az U13 és az U12 nem bírt ezúttal a nagyon erős MTK-val. 

U13: MTK – KTE LA 5-1

U13 dél-kelet, 17. forduló

KTE: Kiss – Takács, Nagymihály G., Csóka, Madarász, Nagymihály Á., Borsos, Bagi, Horváth. Csere: Kocsis, Kárász, Nagy, Rózsa.

Gól: Vörös (5., 29., 62.), Bíró (55.), Gál (65.) ill. Kárász (44.)

Verebélyi Gábor: – Dávid és Góliát küzdelmét ezúttal Góliát nyerte. Az MTK fizikálisan nagyobb és erősebb volt. A mérkőzést jól kontroláltuk a harmadik negyedig, az első két negyedben egy-egy gólt kaptunk, viszont a harmadik negyedben mi tudtunk többet veszélyeztetni, sikerült is szépítenünk, 2-1-re feljönni. A hajrában kijött a két csapat közötti fizikális és minőségi különbség. Ettől függetlenül a játékosaim kivétel nélkül nagyot küzdve játszottak egytől-egyig, nagyon sok munkát és energiát fektettek a mérkőzésbe, amiért gratulálok nekik. Több nagyon jó teljesítményt láttam. A csapat legjobbja ezúttal Csóka Dávid volt.

U12: MTK – KTE LA 13-1

U12 Alap csoport, 17. forduló

KTE: Farkas – Hoffman, Bertus, Füleki, Kern, Némedi, Eiler, Bencze, Beszedics. Csere: Scheiner, Bovier, Komonyi, Lajter.

Gólszerzőnk: Lajter

Filus Gábor: – Hétvégén az MTK otthonába látogattunk, ahol nagyon erős ellenfél várt ránk. A mérkőzést a gyors, kombinatív játék jellemezte, a hazai csapat ezt jobban valósította meg. Helyenként jól játszottunk, de a megingásainkat kegyetlenül, azonnal kihasználta az ellenfél. Koncentrálunk, hogy a következő meccsen ezeket a hibákat javítsuk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu