Továbbra is veretlen az U19

A hibátlan Pécs otthonából csentünk pontot.

A KTE LA U19 ezúttal kedden is bajnoki mérkőzést játszott, ellenfelünk az eddig pontot sem hullajtó PMFC volt idegenben. A KTE LA négy kör után továbbra is veretlen a bajnokságban.

A végeredmény már az első félidőben kialakult, a nem kifejezetten jó talajú pályán inkább a küzdelem dominált a találkozón. A vezetést mi szereztük meg a félidő közepén, amikor egy mintaszerű kontrát fejeztünk be góllal. Fekete indította Perlakit, aki aztán egy szép csel után ballal talált a kapuba. Az egyenlítésre sajnos nem kellett sokat várni, alig két perc elteltével jött a PMFC válasza. A játék képe alapján igazságosnak mondható iksz ennek ellenére is nagyon értékes, hiszen a pécsiek eddig minden meccsüket megnyerték. A KTE LA ezzel továbbra is veretlen, ezt csak mostani ellenfelünk, a PMFC, illetve az öt kör után sem hibázó Nyíregyháza mondhatja el magáról.

U19: PMFC – KTE LA 1-1 (1-1)

U19 II. osztály, 5. forduló

KTE: Opauszki – Richter (Pomozi 85.), Szabó G., Barkóczi, Edmilson – Hirman, Daróczi, Fekete M. (Jáger 77.) – Perlaki (Fekete G. 87.), Szalai, Faragó (Busa 46.)

Gól: Horváth (26.) ill. Perlaki (24.)

Lóczi Péter: Küzdelmes mérkőzésen szereztünk értékes pontot, a döntetlen reális, sokat dolgoztunk érte. Kombinatív játékra alkalmatlan volt a pálya, harcosság és küzdelem jellemezte mindkét csapatot. 11 nap alatt 4 meccset játszunk, feszített a tempó, de közeledve a felnőtt futballhoz, a játékosoknak ehhez is hozzá kell szokniuk!

Szerző: KTE/kteakademia.hu