Tovább tart a jó forma a kiemelt bajnokságban

Újabb forduló ment le.

A KTE LA U11, U10 és U9 ismét a kiemelt bajnokságban lépett pályára, ezúttal a Budafokkal és MTK-val játszottunk jó meccseket.

Pelikán István (U11): - A gyerekek magabiztosan és jól játszottak. Játékukon az állandóság megfigyelhető, hiszen már több forduló óta magas szinten futballoznak együtt. A letámadásban és a támadások felépítésében hatékonyak, ahogy játékszervezésben és a befejezésekben is. Az edzésekhez való hozzáállásuk is kiváló hetek óta, ami nemcsak eredményességben, de játékban is megmutatkozik. Gratulálok a gyerekeknek!

A csapat tagjai: Kárász Bence, Tapodi Bence, Csóka Dávid, Takács Máté, Nagyhmihály Áron, Csutak Ármin, Eiler Tamás, Madarász Ruben, Ábrahám Zalán, Kriskó Zente, Nagy Arkadius, Kocsis Nimród, Farkas Zétény, Berta Botond.

Filus Gábor (U10): - Az MTK elleni nyitány nem úgy sikerült, ahogy terveztük, sok hibát követtünk el. A második mérkőzésen 180 fokos fordulatot vett a csapat játéka, nagyon szervezettek voltunk, szép támadások sorozatát gólokkal fejeztük be. A visszavágókon az MTK ellen már jól működött a játékunk és a védekezésünk is, ami igaz volt a Budafok ellen is, ez meghozta gyümölcsét. Gratulálok a srácoknak!

A csapat tagjai: Scheiner Zsombor, Bovier Dávid, Bertus Lóránt, Némedi Bátor, Komonyi Marcell, Nagy Dániel, Dunai Dominik, Békési Barnabás, Czéh Kamilla, Szabó Botond, Endre Zalán, Kovrig Martin.

Fűkő Péter (U9): - A gyerekek jól teljesítettek, két-három célt tűztünk ki erre a fordulóra, amelyeket nagyszerűen meg is valósítottunk. Büszke vagyok mindenkire, egy picit minden alkalommal előre tudunk lépni.

A csapat tagjai: Papp Barnabás, Ilyés Benedek, Hoffman Bendegúz, Gyenes Gergő, Paor-Smolcz József, Gyenes Benett, Kubránszky Gergő, Molnár Bence.

Felkészítő edzők: Pelikán István, Kovács Zsolt, Fehérvári Noémi, Kriss Zoltán

Szerző: KTE/kteakademia.hu