Tovább menetel az U15, nyert az U14 is

Az U13 és az U12 kikapott. 

A Pre Akadémia szekció korosztályos csapatai közül ezúttal az U15 és az U14 tudott nyerni, az U13 és az U12 nem bírt a Honvéddal. 

U15: KTE LA – Gyirmót 2-1 (1-1)

U15 Alap csoport, 16. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Iványi, Keresztes, Révész, Simon, Hoffman, Nagy Á., Pulai, Supka, Köblös.

Csere: Pacsirta, Juhász, Kenderes

Gólszerzőink: Iványi, Hoffman

Torbavecz Tamás: – Sok technikai hiba, pontatlanság, rossz döntések jellemezték a támadó játékunkat. Védekezésben szervezettek voltunk és kellően agresszívek, viszont a védőzónában nem szabad ennyi ajándék szabadrúgást adnunk ellenfelünknek. A mérkőzés legjobbja Nagy Ákos volt.

U14: DEAC – KTE LA 0-2 (0-1)

U14 Alap csoport (kelet), 20. forduló

KTE: Németi – Gulyás, Filus, Király, Ónodi, Kristóf, Lippai, Horváth Á., Kaldenecker, Czéh, Baranyi.

Csere: Lázár, Csorba, Németh, Házi, Kis.

Gól: Kristóf, Czéh

Csima Gyula: – A mérkőzésen csapatjátékban voltunk erősek. A védekezésünk labdacentrikus, előre irányúló, tömör, zárt volt. Az ellenfél nem tudott gólhelyzetet teremteni. A támadásinkba néha becsúszott egy-két hiba, főleg a kapu előtti határozottság hiányzott. A mérkőzésen Czéh Barni nyújtotta a legjobb teljesítményt.

U13: Bp. Honvéd-MFA – KTE LA 7-0

U13 Dél-kelet, 21. forduló

KTE: Endre – Gál, Rau, Nyerges M., Eiler, Deák, Ronkó, Paor-Smolcz, Nyerges Cs.

Csere: Csorba, Kerekes, Meggyesi, Sápi, Mészáros, Szenczy, Riczu, Bencze.

Dócs Dániel: – Nagyon csalódott vagyok, nem tagadom, nagyon nehezen találok pozitívumot. És nem az eredmény, hanem a mutatott játék, ami csalódásra ad okot. Ehhez párosul még az eredmény. A mérkőzés első két percében már gólt kaptunk egy olyan dologból, amire külön felhívtam a figyelmet az öltözőben, de minden héten beszélünk is róla. A félidőben 2-0 volt az állás egy stabil második negyed után a Honvédnak. Védekezésben itt akadtak jó dolgok. Ilyen még nem volt, hogy egész mérkőzésen ne legyen egyáltalán kisebb vagy nagyobb időszak, amikor mi tudjuk irányítani a játékot. Dolgozunk tovább!

U12: Bp. Honvéd-MFA – KTE LA 5-1

U12 Dél-kelet, 21. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Madarász, Bagi, Nagymihály G., Kárász, Kriskó, Czibók.

Csere: Kiss, Nagy A., Ábrahám, Arany, Berta, Ónodi, Takács, Csutak, Szabó M.

Gólszerzőnk: Kárász

Verebélyi Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, ha kis szerencsénk van, már az ötödik percben 2-0-ra vezethettünk volna, de az első percben Kriskó bombáját bravúrral védte a kapus, Kárász lövése pedig a kapufáról kifelé pattant. Az első negyedben az első sorunk ki-ki harcot folytatott, de Kocsis egy szögletet középre öklözött, amit a hazaiak könyörtelenül bevágtak. A második negyedben a második sor jobban beszorult a kapu elé, nagyobb lett a hazai nyomás, egy szépen lejátszott akcióból újabb gólt szereztek a kispestiek. A harmadik negyedben az első sor nagyon jól és kombinatívan játszott, sikerült akaratunkat az ellenfelünkre kényszeríteni, meg is lett az eredménye, Kárász bombáját ezúttal nem tudta védeni a kapus, ezt a negyedet sikerült megnyernünk. Az utolsó negyedben a második sor is jól kezdte a meccset, esélyünk is volt az egyenlítésre, de ekkor egy hibából elkerülhető gólt kaptunk, ami el is döntötte a mérkőzést. Ez meg is zavarta teljesen a csapatot, így percek alatt újabb két gólt kaptunk a végén.

Szerző: KTE/kteakademia.hu