Tovább menetel az U15, kikapott az U14

Nagy különbségű meccsek mindkét korosztályban. 

Furcsa párharc kerekedett ki a KTE LA és a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia között, hiszen az U15-ös csapatunk 5-0-ra verte a csabaiakat, az U14 viszont pontosan ilyen különbséggel kapott ki. Az U15 továbbra is az élbolyban szerepel, az U14 kisebb hullámvölgybe került.

Goretich Gergő triplázott

Lóczi Péter csapata kitűnő formában várta a meccset, ez érezhető volt az első perctől kezdve. Egy szép akció végén már a 12. percben megszereztük a vezetést, Goretich talált be, majd Lengyel átlövésével sikerült növelni az előnyt. Szűk félóra elteltével el is dőlt tulajdonképpen a találkozó, Goretich ezúttal egy szöglet után volt eredményes. A második félidőben sikerült fölényessé tenni a különbséget, Goretcih mesterhármasig jutott, majd Molnár bombájával alakítottuk ki a végeredményt.

U15: KTE LA – Békéscsaba 5-0 (3-0)

U15 I. osztály, 6. forduló

KTE: Gyapjas (Zábráczki 69.) – Győri (Bogdán 41.), Szél, Horváth Á., Szamosi (Török 67.) – Gyarmati (Gyulassy 69.), Heidrich (Ádelhardt 67.), Kovács Á. – Szalai (Barkóczi 52.), Goretich, Lengyel (Molnár 52.)

Gól: Goretich (12., 26., 55.), Lengyel (20.), Molnár (67.)

Lóczi Péter: Magabiztos győzelmet arattunk, az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő. Nem most játszottunk a legjobban, több ki nem kényszerített technikai hiba is becsúszott, de így is végig uraltuk a mérkőzést. Szeptember hónapot nagyon szépen zártuk, de ezzel nem elégszünk meg, szeretnénk minél tovább fenntartani jó formánkat!

Az U14-es együttes jól kezdte a bajnokságot, de az utóbbi két hét nem sikerült jól fiataljainknak. Az MTK után ezúttal a Békéscsaba is nagyobb különbséggel tudott legyőzni minket. A vendégek már szűk húsz perc eldöntötték a találkozót, kihasználva fizikális fölényüket.

U14: KTE LA – Békéscsaba 0-5 (0-3)

U14 I. osztály, 6. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 16.) – Baranyi (Szekeres 63.), Erhardt, Kónya, Ruzsa (Veréb 63.) – Fekete (Kajtár 63.), Gondi, Átrok – Benke (László 47.), Majoros, Bálint.

Gól: Mladonyiczki (4., 59.), Orvos (9.), Borombós (13.), Szekerczés (17.)

Bódi Attila: A Békéscsaba fizikális fölényét a viharos szél hatványozta meg, amit játékkal nem tudtunk ellensúlyozni. Dolgozunk tovább, hogy idővel az ilyen körülményekre is jól tudjunk reagálni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu