Tovább menetel az U14, botlott az U15

Újabb fordulót rendeztek.

Pre Akadémia szekcióhoz tartozó négy korosztályos csapatunk is bajnoki meccset játszott hétvégén, ezúttal az U14 tudott nyerni. Az U15 pontokat veszítette, így a bajnoki címért zajló csatában a Fehérvár előzni tudott hétvégén. 

U15: KTE LA – Békéscsaba 1-1 (1-1)

U15 Alap csoport, 14. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Iványi, Keresztes, Révész, Simon, Hoffman, Nagy Á., Méhes, Supka, Köblös.

Csere: Balogh, Juhász, Pacsirta.

Gólszerzőnk: Köblös

Torbavecz Tamás: – Megfelelő mennyiségű helyzetet dolgoztunk ki, de a rossz helyzetkihasználásunk miatt sajnos nem tudtuk begyűjteni a három pontot.

U14: Sajóvölgye Focisuli – KTE LA 1-3 (1-1)

U14 alap csoport (kelet), 16. forduló

KTE: Lázár – Gulyás, Lippai, Király, Ónodi, Kristóf, Kaldenecker, Baranyi, Pulai, Czéh, Lőrincz.

Csere: Németi, Kis, Batfalszky.

Gólszerzőink: Kaldenecker 2, Kristóf

Csima Gyula: – A mérkőzést két részre kell bontani. Az első játékrészben sem a technikai, sem a taktikai dolgok nem működtek, amiben valószínű, hogy a négy órás utazás, a hétközi edzőmeccs, sok hiányzó, valamint az ellenfél szervezett, dinamikus játéka is szerepet játszott. A második félidőben már folyamtossabb, pontosabb, kreatívabb támadójátékot produkált a csapat. A védekezési hiányosságok is eltűntek. A legjobb teljesítményt Lippai Tamás és Kaldenecker Ármin nyújtotta.

U13: Békéscsaba – KTE LA 3-1

U13 Dél-kelet, 17. forduló

KTE: Nyerges M. – Gál M., Rau, Nyerges M., Deák, Turóczy, Házi, Eiler, Nyerges Cs.

Csere: Ensre, Meggyesi, Sápi, Riczu, Kovács B., Szenczy, Kovács K.

Gólszerzőnk: Turóczy

Dócs Dániel: – Nagyon rossz napot fogtunk ki. Kevesebb egyéni jó teljesítményt láttam a pályán a megszokottnál. Ha csak két-három játékos játszik jól magához képest, nagyon nehéz jól teljesíteni csapatként is. Ellenfelünk jobban akart a mai napon. Amivel igazán fölénk nőttek, hogy a sok technikai hiba után ők tudták javítani a hibáikat, sokkal gyorsabban reagáltak a labdavesztés utáni pár másodpercre. Lassan játszottunk, nem volt ritmusa az egész mérkőzésnek, sok technikai hiba jellemezte a játékunkat. Egy az egyben nagyon rosszul védekeztünk, főleg középpályán és a széleken.

U12: Békéscsaba – KTE LA 4-2

U12 Dél-kelet, 17. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Madarász, Kárász, Takács, Csutak, Nagymihály G.

Csere: Kiss, Csikai, Ábrahám, Ónodi, Dulai, Berta, Arany, Szabó M., Czibók.

Gólszerzőnk: Czibók 2

Verebélyi Gábor: – Két hasonló képességű csapat találkozott és játszott élvezetes mérkőzést Békéscsabán. Szinte az első perctől sikerült az akaratunkat az ellenfelünkre erőltetni, több helyzetet is kialakítani. Sajnos egy kontrából ellenfelünk megszerezte a vezetést. Folytattuk az agresszív letámadáson alapuló játékot, ami után sikerült egyenlíteni, majd meg is fordítottuk az eredményt. Az utolsó 20 percre előnnyel fordultunk, de egy könnyen befújt büntetővel és egy szögletből bekapott fejesgóllal a hazaiak megfordították a mérkőzést.  Gratulálok a srácoknak mert az első 60 percben jól fociztak, sajnos az utolsó negyedekben sok gólt kapunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu