Tovább írta jó sorozatát az U19

Zsinórban az ötödik győzelmük volt ez. 

Csordás Csaba együttese kifejezetten jó formákban az utóbbi hetekben, amit a Budai FC ellen is folytatni tudtak. A KTE LA U19 zsinórban ötödik mérkőzését nyerte meg.

Már az első negyedóra végén megszerezte a vezetést csapatunk, amikor Kovács Péter rúgott szép gólt, de  ezután nehéz helyzetbe kerültünk, Hirmant állították ki egy túl kemény belépő miatt. A szünet előtt a vendégek még egyenlíteni is tudtak, de a mieink így sem mondtak le a győzelemről. A második félidőben már ismét a kecskeméti akarat érvényesült, Barkóczi beadását Treiber bólintotta a kapuba rögtön az elején. A végén Sallai biztosította be a győzelmet, aki Kovács beadását lőtte dropliból a hálóba.

U19: KTE LA – Budai FC 3-1 (1-1)

U19 II. osztály, 26. forduló

KTE: Kovács D. – Richter (Antal 46.), Hirman, Kemenczés, Edmilson (Fekete 46.) – Daróczi – Faragó (Barkóczi 46.), Treiber, Kovács P., Sallai – Szalai (Bessenyei 72.).

Gól: Kovács P. (16.), Treiber (53.), Sallai (75.) ill. Tóth (44.)

Kiállítva: Hirman (18.)

Csordás Csaba: Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert amilyen jól indult a meccs, olyan nehezen folytatódott. Bár vezettünk, de volt egy buta kiállítás, majd pont a félidő vége előtt kaptunk gólt. Szünetben váltottunk, cseréltünk, mindenki győzni akart, oda is tették magukat a játékosok. Három gólt rúgtunk így is, ez önmagáért beszél, le a kalappal a társaság előtt!

Szerző: KTE/kteakademia.hu