Törökszentmiklósón nyert két korosztályunk

Az U13 és az U12 is nyert. 

A régiós bajnokságban Törökszentmiklósra utazott hétévégén a KTE LA két korosztályos csapata. Bódi Attila és Dócs Dániel is elégedett lehetett, hiszen a fiatalok mind a 6 pontot hazahozták.

Az U13-as találkozón rögtön jól kezdtünk, az 5. percben Horváth ment el a bal oldalon, a tizenhatos sarkánál jobb lábára tette át a labdát, majd kilőtte a hosszú sarkot. Az 35. percben ugyan a hazaiak egyenlíteni tudtak, de miénk volt az utolsó szó, Gyapjas állt oda egy szabadrúgás mögé, amit szépen vágott a hosszúba ballal.

Az U12-es mérkőzés simábbra sikerült, Doktor már a 8. percben betalált, miután Sódar alapvonalról visszatett labdáját a kapuba pofozta. A 23. percben egy gyönyörű akció végén növeltük az előnyt, Losonczi-Sódar-Bodnár volt a labda útja, végül Major fejelt gólt. Major a szünet előtt duplázni is tudott, egy labdaszerzés után sikerült háromra növelnie a különbséget. A második félidőt ismét Doktor gólja nyitottan, ezúttal Bodnár centerezett elé az alapvonalról, majd Nagy Bence cselezett ki két embert szokásosnak mondható találata előtt. A hajrában még Losonczi talált be egy szöglet után, majd Lőrincz kapáslövésével sikerült kialakítani a 7-0-os végeredményt.

U13: Törökszentmiklós – KTE LA 1-2 (0-1)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 16. forduló

KTE: Polyák – Juhász, Tóth B., Jócsák, Gyapjas – Szabados, Fodor, Mányoki – Balla, Pusztai, Horváth.

Csere: Makádi, Visinka, Balis, Faragó, Petényi, Tóth L.

Gól: Bózsó (35.) ill. Horváth (5.), Gyapjas (50.)

Bódi Attila: Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az elsőben nagyon jó játékot nyújtottunk, gólt rúgtunk, helyzeteket alakítottunk ki, de nem zártuk le a mérkőzést, noha megtehettük volna. A másodikban kaptunk egy kontra gólt, amitől kapkodóvá vált a játékunk, szenvedtünk is rendesen, de most is volt tartalékunk és egy szabadrúgásunk, amivel meglett a győzelem.

 

U12: Törökszentmiklós – KTE LA 0-7 (0-3)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 16. forduló

KTE: Bogdán – Gál, Losonczi, Kovács D. – Bodnár, Sódar, Doktor, Lőrincz – Major.

Csere: Móczó, Koncz, Nagy

Gól: Doktor (8., 33.), Major (23., 27.), Nagy (51.), Losonczi (53.), Lőrincz (59.)

Dócs Dániel: Ősszel még 2-1-es vereséget szenvedtünk ettől a Törökszentmiklóstól. A fiúk az elejétől a végig kiegyensúlyozottan játszottak, csapatként nyerték meg ezt a meccset. Gyorsan vezetést szereztünk, utána kicsit elcsendesült a meccs, a védelmet kellett inkább rendbe rakni. Ezt sikerült gyorsan átbeszélni, majd a meccs legszebb akciójával növelni az előnyt. A második félidőben a labdakihozatalokon is sikerült javítani. Ezt a játékot kell átmentenünk a következő mérkőzésre is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu