Törökbálinton nyert tornát a KTE LA U11

Torbavecz Tamás együttese a 12 csapatos Mikulás Kupán vett részt Törökbálinton, ahol szép sorozatot produkálva zártak az élen, a döntőben a Mészöly Focisulit győzték le.

A szervezők 3 csoportba sorsolták a résztvevőket, a KTE LA a Vidi „B” és a Visegrád SE ellen magabiztos győzelmet aratott, a Főnix Gold elleni egygólos vereséggel aztán a második helyen zárt. Az egyenes kieséses szakaszban a házigazda Törökbálintot sikerült legyőzni, majd az elődöntőben a szervezetten védekező Ikarus Maroshegyet is sikerült feltörni a végére. A döntőben a Mészöly Focisuli volt az ellenfél, akik ellen 2 góllal bizonyult jobbnak a KTE LA.

Torbavecz Tamás értékelése:

„Különböző erősségű csapatok ellen játszottunk, értékes tapasztalatokat szereztünk az első téli tornán. Igyekeztünk minden mérkőzésen irányítani a játékot, kezdeményezően fellépni. Elsősorban támadó játékunk volt kiemelkedő, jól nyitottuk meg a belépő védő játékosainknak a területet, sikerült létszámfölényeket kialakítanunk, amiket általában gyorsan végig tudtunk játszani. Fontosnak tartom a későbbiekre nézve, hogy a gyerekek helyén tudják kezelni a győzelmeket és a vereségeket is, ami nem minden esetben könnyű. Hegedűs Marcell személyében a torna gólkirályát is mi adtuk.”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu