Törökbálinti tornával nyitott az U9 és az U8

A Dunamenti Ligára hangoltak.

A KTE LA U9 és U8 tornán vett részt az ősz felvezetéseként, a törökbálinti Youth Talent Cup-on indultak el csapataink, ami jó felvezető volt a hétvégén rajtoló Dunamenti Liga előtt.

Fűkő Péter (U8) értékelése:

„Remek kis csapatokkal találkoztunk, a torna szoros mérkőzéseit egy-egy gól döntötte el az esetek többségében. Első közös kupánk a hatodik helyhez volt elegendő, mely kis szerencsével jobban is elsülhetett volna. Az eredmény igazából lényegtelen, viszont fejlődés szempontjából nagyon hasznosak voltak a találkozók. A gyerekek szuperül teljesítettek, fantasztikusak voltak. Vannak hibák és fejlesztésre szoruló területek, amit edzésen közösen gyakorolhatunk majd. A cél az hogy utolérjük az U8-as korosztály legügyesebb csapatait egyénileg és csapatként is. A Dunamenti Liga ebben nagy segítségünkre lesz, amennyiben a járványhelyzet engedi, nemzetközi tornán is szeretnénk majd részt venni."

Csapat: Hoffman Bendegúz, Illyés Benedek, Gyenes Benett, Gyenes Gergő, Papp Barnabás, Czár Bojta, Rácz Kornél, Czéh Kamilla

Pelikán István (U9) értékelése:

„A hétvégén magas színvonalú tornára utazhatunk, ahol többek között az MTK, a Loki Focisuli, az FC Főnix-Gold, a Gödöllő és az UTE LA csapatai ellen játszottak a gyerekek. Minden mérkőzésen felvették a ritmust az ellenfelekkel, küzdeni tudásuk és akaratuk pozitív képet mutatott. A játék felépítésben, a gondolkodás gyorsaságban, együttműködésben és a labdakihozatalokban kell fejlődni. Egy jó erőfelmérőn vagyunk túl, várjuk a következő kihívást, a hétvégi Dunamenti Liga első fordulóját, ahol szintén a magyar elithez tartozó csapatokkal mérkőzhetnek meg a gyerekek, ezáltal tovább fejlődhetnek.”

Csapat: Komonyi Marcell, Berki Márk, Tóth Gergő, Kovács Áron, Németh Zalán, Szabó Botond, Szuetta Bános, Némedi Bátor, Scheiner Zsombor, Zámbori-Gyenes András

Szerző: KTE/kteakademia.hu