Török duplájával nyert az U19

Végig uralta a meccset az U19. 

A papírformának megfelelően, magabiztos győzelemnek örülhetett a KTE LA U19-es csapata, Török László duplájával a Békéscsabát verték a fiatalok.

Nagyon jól indult a meccs, hiszen már a második percben gyönyörű gólt rúgott Török, megadva ezzel az alaphangot. A KTE LA végig dominálni tudott, a vendégek szinte csak a saját térfelükre szorulva védekeztek. Sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, végül egy újabb Török egyéni alakítás hozta meg a második gólt, ezúttal egy szép átlövés talált utat a kapuba. A második játékrészben könnyen növelhettük volna az előnyt, de a helyzetek kimaradtak, így az eredmény már nem változott.

U19: KTE LA – Békéscsaba 2-0 (2-0)

U19 II. osztály, 6. forduló

KTE LA: Berta – Szabó G. (Supka 65.), Vágó, Drabik (Virág 65.), Szász (Kemenczés 78.) – Daróczi, Hirman – Bashiri-Shahroodi (Lukács 55.), Török, Kovács P. – Antal (Sallai 55.)

Gól: Török (2., 28.)

Csordás Csaba: Gratulálok a csapatnak, főleg az első félidei játékhoz! Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, szép gólokat szereztünk. A második félidőért olyan szempontból kár, hogy nagyobb különbséggel is megnyerhettük volna ezt a meccset, de a helyzeteinket rendre elhibáztuk. A tanulság az, hogy minden meccsen annyi gólt kell lőni, amennyit csak lehet.

Szerző: KTE/kteakademia.hu