Tornákban gazdag hétvégén van túl az U11

Az U10 az Elekes Emléktornán vett részt.

A KTE LA U11-es és U10-es korosztálya is tornákon volt érdekelt hétvégén, az idősebbek szombaton és vasárnap is pályára léptek.

Az U11 sűrű hétvégén van túl, hiszen a két részre osztott keret egyik fele szombaton Kunszentmiklósón az SC Hírös-Ép Téli Kupán, a másik fele vasárnap Cegléden az Elekes József Emléktornán vett részt.

Verebélyi Gábor (U11) értékelése:

„Egy igazán nehéz csoportba kerültünk Kunszentmiklóson, ahol a Hírös-ÉP, a SZEOL, a Grosics Akadémia és a Kunszentmiklós csapatai vártak ránk. A csoportot fölényesen, veretlenül sikerült megnyernünk, ezzel döntőbe jutottunk. Lippai Tamás vezetésével a Dunaújvárost is legyőztük a fináléban, nagyon büszke vagyok a srácokra! A torna legjobb kapusa Németi Nataniel lett. Vasárnap viszonylag könnyű csoportból jutottunk tovább Cegléden a legjobb négy közé, ahol egy megnyert mérkőzést adtunk ki a kezünkből. A Cegléd az utolsó másodpercben egyenlített, majd a döntetlen után a büntetőpárbajban alul maradtunk. A bronzmérkőzésen a Szolnok csapatát tudtuk legyőzni, így innen is éremmel a nyakunkban térhettünk haza. A torna legjobb kapusa itt is Németi Nataniel lett. Összességében büszke vagyok a srácokra, mert idén még egy mérkőzést sem vesztettünk el a rendes játékidőben.”

Király Dávid (U10) értékelése:

„Szombaton délután az Elekes Emléktornán vettünk részt Cegléden. A szervezes nagyszerű volt, több Pest megyei csapat részvételével zajlottak a küzdelmek. Sajnos az eredmények kedvezőtlenül alakultak, a csoportmérkőzések után a helyosztón a Törökszentmiklós csapatától kaptunk ki, így a hatodik helyen zártunk. Csalódott vagyok, mert a gyerekek ennél sokkal jobb teljesítményre képesek. Sajnos meglátszott a játékunkon, hogy az edzéseken nem mindig tudtuk gyakorolni a 4:4 elleni játékot, mely a tavaszi előrehaladásunkat segítené. Enerváltan, motiváció nélkül játszottunk, pedig semmiféle teher nem volt rajtunk. Ez egy ilyen nap volt, jövőhéten két eseményen is szerepelnünk kell, ahol lehet javítani a mutatott játékon és hozzáálláson.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu