Tornagyőzelemmel zárta az őszt az U11

Utolsó tornáján vett részt a csapat.

Verebélyi Gábor U11-es korosztálya hétvégén Szegeden vett részt tornán, a SZVSE pályán első alkalommal rendezték meg a Dél Aprók Ligája elnevezésű kupát. A nemzetközi tornán 14 klub, köztük határon túli együttesek is megmérettettek.

A csapatokat három csoportba sorsolták, innen csak az elsők jutottak be a felsőházba, ahol hármasdöntő után alakult ki a végső sorrend. A KTE LA veretlen teljesítménnyel jutott tovább, majd a fináléban mindkét ellenfelét, a szerb SK Adát, és a Debreceni Olasz Focisulit is három góllal verte meg, így élen zárt.

Verebélyi Gábor (KTE LA U11) értékelése:

„Az őszi szezon lezárásaként Szegedre kaptunk meghívót a Déli Aprók Ligájára. Az egyik legerősebb csoportba kerültünk, a Szeged, a Cegléd, a Mészöly Focisuli és a Baja csapataival találkoztunk. Kicsit döcögős volt a játékunk, de így is veretlenül nyertük meg a csoportot. A hármasdöntőre már rendeztük sorainkat, így mind a két mérkőzésünket három góllal nyertük meg, így újra egy rangos kupán szereztünk aranyérmet. A szervezők a torna legjobb játékosának csapatunkból Veréb Balázst választották. Gratulálok a fiúknak, nagyon büszke vagyok rájuk!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu