Több korosztály is Bozsik-programon szerepelt

Megmutatták magukat a legkisebbek is. 

Legifjabb korosztályos csapataink Bozsik-programon szerepeltek hétvégén, a legkisebbek hazai környezetben mutatkoztak be, míg az U10 és az U11 a szokásos, Bozsik „A” tornán vettek részt Békéscsabán.

Az U11-es korosztály két sorral, a játékidőt megfelezve lépett pályára minden meccsén Békéscsabán, így ugyanannyi játékidőt kaptak a gyerekek. Torbavecz Tamás értékelte a látottakat:

„Az „A” sorunk felvette a versenyt a legerősebb csapatokkal is, mindenkivel ki-ki mérkőzést játszott. Játékunk felépítésében, illetve a játékról való elgondolásban az elmúlt héthez képest előre léptünk, tetszetős támadásokat vezettünk, több alkalommal sikerült irányítanunk a mérkőzést, akaratunkat rákényszerítve ellenfeleinkre. A végjátékban sajnos pontatlanok voltunk, emellett a helyzetkihasználásunk is gyenge volt. A „B” sorunk védekezésre kényszerült a legtöbb mérkőzésen, mert ellenfeleink jobb játékerőt képviseltek nálunk. Ennek ellenére sikerült többször eljutnunk gólhelyzetekig, azonban ezeket rendre „elpuskáztuk”. Hátul súlyos hibákat vétettünk, amiket ellenfeleink könyörtelenül kihasználtak. A „B” sorunkból Agárdi József tűnt ki lelkes védőjátékával, jó ütemű szerelései többször góltól mentették meg csapatunkat. Simon Bálint mind az 5 mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, ezért különdíjjal jutalmazta a torna szakmai stábja. Jelenleg a 6 résztvevő csapatból 4 előttünk jár, ezt szem előtt tartva kell reális célokat kitűznünk, a pozitívumokra helyezve a hangsúlyt.”

Az U10-es korosztály napját Verebélyi Gábor foglalta össze:

„Kiváló meccseket sikerült játszani, a srácok nagyon odatették magukat minden egyes mérkőzésen. Baranyi Dominik és Papp Kálmán vezérletével a többiek is beálltak a sorba, és a maximumot hozták ki magukból. Az első tornán még nagy különbség volt a Bozsik Akadémia és köztünk, ez a mostani tornára már egalizálódott, már csak a Debrecent kell utolérnünk, ők sokkal előrébb tartanak. A csapat legjobbjának járó oklevelet ma Papp Kálmán kapta. Gratulálok a srácoknak!”

Kecskeméten is rendeztek hétvégén Bozsik-programot, melyen legfiatalabb akadémistáink, a KTE LA U7-es lurkói is megmutathatták magukat.

A fesztiválról Kovács Tamás számolt be:

„Az U7-es korosztályt fesztivál várta, melyen 60 percen keresztül ügyességi és mérkőzésszerű játékokat játszhattak. Az U8-U9-es korcsoport a folyamatos mérkőzések mellett a Funino-ban fejleszthette kreativitását és játékügyességét. A program jól szolgálta a gyerekek fejlődését, és ami a legfontosabb, a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Czéh Kamilla szép átadásaiért, Csikai Róbert szép góljaiért, Bódog János kreatív megoldásiért kapott elismerő oklevelet.”

A programon a következő játékosok léptek pályára:

Baranyi Dorina, Csikai Róbert, Szőke Zoltán, Nagy Barnabás, Bódog Benett, Szabó Attila, Czéh Kamilla, Némedi Bátor, Madócs Kevin, Csorba Kevin, Bódog János, Faragó Balázs Márk, Nagymihály Áron, Bóna Dorián.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu