Tisztességgel harcoltunk Felcsúton

A Puskás Akadémia otthon tartotta a pontokat.

U15-ös és U14-es korosztályunk a Puskás Akadémia vendégeként lépett pályára az élvonalban ezen a hétvégén. A mindig kiemelkedően erős felcsútiak otthon tartották a pontokat.

U15: Puskás A. – KTE LA 4-0 (3-0)

U15 I. osztály, 4. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Visinka, Balis (Szabó 60.) – Hajnal, Fodor – Szabados, Horváth, Balla (Galamb 77.) – Kárpáti.

Gól: Rózsa (8.), Schneider (11.), Krupa (26.), Ásványi (73.)

Paksi Péter: A csapat mindent megtett, becsülettel küzdött, éppen ezért sem fájó ez a vereség.

U14: Puskás A. – KTE LA 3-0 (1-0)

U14 Alap csoport, 4. forduló

KTE: Péter (Baranyi 69.) – Bodnár, Keindl (Diószegi 64.), Gyapjas, Gál (Koncz 69.) – Sódar (Losonczi 64.) – Lőrincz (Kovács D. 51.), Gyenes, Lukács, Kovács M. (Petényi 41.) – Nagy Á.

Gól: Csimszi (38.), Turi (42.), Mondovics (74.)

Csima Gyula: Ha a lehetőségeket, körülményeket, célokat nézzük, akkor a csapatunk közel százszázalékos teljesítményt nyújtott. A helyzeteket tekintve lehetett volna picit szorosabb a találkozó, de ez már a Fradi elleni is problémánk volt, sajnos nem tudtuk kihasználni őket. Pontrúgásokból kaptuk a gólokat, kilókban és centikben ellenfelünk egyértelmű fölényben volt, ezzel nem lehet mit csinálni. Nagyon nagy pozitívumnak tartom azt is, hogy a felcsúti edzőkkel beszélgetve, nagyon pozitívan nyilatkoztak arról a 6-7 játékosról, akik tőlünk kerültek hozzájuk. A viselkedésük, a teljesítményük, a munkához való hozzáállásuk is rendben van, erre mindenképpen büszkék lehetünk mi is.

Szerző: Nyitray András (fotó: Puskás Akadémia facebook)