Tiszaalpári tornán szerepelt négy korosztályunk

Teremben zajlott ezúttal a Bozsik-program.

A KTE LA négy korosztályos csapata is a Bozsik-program futsal tornáin vett részt Tiszaalpáron. Az U11 és az U10, illetve az U12 és az U13 is egy mezőnyben szerepelt.

Az U11-es korosztályban Verebélyi Gábor csapata remekelt, néhány játékos ezúttal az U10-es csapatban kapott lehetőséget, az ő szereplésükre sem lehetett panasz a tornán. Az U12-es együttes magabiztos játékot nyújtott minden mérkőzésén, így hibátlanok maradtak, míg az U13 két-két győzelemmel vereséggel indította felkészülést.

Verebélyi Gábor az U11-es tornáról:

„A srácok végig maximális elánnal küzdöttek, minden mérkőzést komolyan vettek, így nagy különbségű sikerek születtek. A torna után négy játékos születésnapját is megünnepeltük egy pizzával, ami szintén jól sikerült. A szervezés ezúttal is nagyon színvonalas volt Tiszaalpáron, mindent megtettek a szervezők a jó hangulatért. A legjobb játékosunk ezúttal Ónodi Nándor lett, de minden játékos dicséretet érdemel a hozzáállásért.”

Sziegl Gábor (U12):

„Ellenfeleink ezen a tornán nem egy súlycsoportban voltak velünk, ez a pályán is kijött. Nagyon sima mérkőzését játszottunk, így nehéz lenne komolyabb értékelésbe belemenni.”

Csima Gyula (U13):

„Nem úgy sikerült ez a torna, ahogy szerettük volna, két győzelem mellett két vereségünk volt. A játék tempójával igazán nem volt gondunk, de nagyon sok technikai hibát vétettünk, igaz, különösebben nem is készültünk erre a tornára.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu