Thrillerbe illő meccseket játszottunk Békéscsabán

Az utolsó percekben is potyogtak a fontos gólok.

A KTE LA U17 és U16 unalmasnak kicsit sem nevezhető meccseket játszott Békéscsabán, ahol mindkét együttesünk a hajrában nyújtott extrát. Az U17-es találkozón már 3-1-re is vezettek a hazaiak, de az utolsó percekben Csúri kétszer is betalált, így fontos pontot szereztünk. Az U16 kétgólos előnyt szerzett, de a 89. percben egalizált a Békéscsaba, a megmentő végül Molnár volt, aki a 93. percben mégis győzelemhez segítette csapatát.

U17: Békéscsaba – KTE LA 3-3 (2-1)

U17 II. osztály, 13. forduló

KTE: Cseh – Győrfi, Kuchta, Bányai, Vörös – Csúri, Hatvani, Györgye (Bellák 57.) – Nagy, Bodor Z., Huszka (Dénes 65.).

Gól: Rácz (19.), Kovács (44.), Katona (53.) ill. Huszka (41.), Csúri (87., 91.)

Kiállítva: Kuchta (26.)

Széchenyi Márton: Tekintve, hogy másfél félidőt emberhátrányban játszottunk, illetve kétgólos hátrányba is kerültünk, a döntetlen bravúros eredmény. Hozzáállásból ötös!

U16: Békéscsaba – KTE LA 2-3 (0-1)

U16 II. osztály, 13. forduló

KTE: Ásós – Győri, Horváth, Szamosi – Pető, Lisku, Bogdán, Kiss – Kovács, Szalai – Molnár.

Gól: Cservenák (60.), Marik (89.) ill. Kovács (28.), Szamosi (57.), Molnár (93.)

Bódi Attila: Nagyon tanulságos mérkőzés volt. Megtanulhattuk belőle, hogy ha jobb csapat vagyunk az ellenfélnél, akkor gólokkal kell érvényesíteni a tudáskülönbséget. Az esélytelenebb csapat sok futással, harcossággal tud gondot okozni az esélyesebbnek, mint ahogy a hazaiak is tették ellenünk. Nem koncentráltunk megfelelően, egy simának tűnő mérkőzés vérverejtékessé vált. Nézzük úgy, hogy minden jó, ha jó a vége. Örülünk a győzelemnek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu