Tavaszi táborokat szervez klubunk

Ovisoknak és igazolt játékosoknak is.

Klubunk a tavaszi szünetet kihasználva, szeretne ismét lehetőséget nyújtani az ifjú labdarúgó palántáknak, illetve az óvodásoknak is arra, hogy aktívan töltsék az iskola nélküli időszakot. Ennek érdekében kettő, minden igényt kielégítő tábort is szervezünk.

Ovis sport táborunk jellegzetessége, hogy többféle mozgásformával ismerkedhetnek meg a gyerekek a hét leforgása alatt, így lesznek labdajáték alapok, mozgás- és készségfejlesztő gyakorlatok, kreatív feladatokkal ötvözve, erre napi két mozgásos óra biztosít lehetőséget, barátságos környezetben, szakedzők irányítása mellett. A tábor díja a napi három étkezést is magába foglal a programok mellett.

Tehetséggondozó táborunkban klubunk segítséget szeretne nyújtani a Bács-Kiskun vármegyei, illetve a vonzáskörzetben már futballozó gyerekek számára, hogy plusz foglalkozásokkal fejlődhessenek a szünet alatt is.


Mindkét tábor helyszíne a Széktói Stadion, április 2-5-ig. Jelentkezni az online regisztrációs lap kitöltésével, vagy Fűkő Péter koordinátornál lehetséges. Mivel a létszámok korlátozottak, érdemes minél előbb megtenni ezt. 

Jelentkezési lap a tehetséggondozó táborba! 

Jelentkezési lap az ovis táborba! 

Gyere és ismerd meg klubunkat és a KTE családot!

Szerző: KTE/kteakademia.hu