Tatán kezdte az évet az U9

Két csapattal indultunk.

Tatán szerepelt teremtornán hétvégén U9-es együttesünk, mely két csapattal vett részt a megmérettetésen. A mérlegünk végül egy negyedik hely volt.

Fűkő Péter beszámolója: – Két egyforma csapattal indultunk Tatán. A csoportban mindkét csapatunk remekül focizott, csoportmásodikként be is jutottunk a középdöntőbe. A Főnix és a Győr ellen sikerült kiharcolnunk a négy közé kerülést, a másik ágon azonban az MTK jobbnak bizonyult nálunk, így nem jutottunk tovább. A fehér csapat a döntőbe jutásért a Mészöly Focisuli ellen játszott, szoros mérkőzésen végül alulmaradtunk, majd a bronzcsatát az MTK nyerte meg egy góllal. Gratulálok a gyerekeknek, hiszen hosszú napon teljesítettek jól! A legjobb kapusnak csapatunkból Ilyés Benedeket választották.

A csapat tagjai: Papp Barnabás, Gyenes Gergő, Hoffman Bendegúz, Paor-Smolc József, Polereczki Márk, Antal Zsombor, Molnár Bence, Czár Bojta, Ilyés Benedek, Bisztricsány Nimród, Gyenes Benett, Vizeli András, Eiler Zente, Pálnok Zalán, Rácz Kornél, Kubránszky Gergő.

Szerző: KTE/kteakademia.hu