Tartja első helyét az U15, dobogós az U14 is

Pre Akadémia szekció eredmények.

A KTE LA U15 és U14 is tartja dobogós helyét a bajnokságban, míg az U13 és az U12 ezúttal nem bírt a Békéscsabával.

U15: ZTE – KTE LA 0-0 (0-0)

U15 Alap csoport, 19. forduló

KTE: Hajnal – Fürj, Révész, Hegedűs, Iványi, Simon, Supka, Nagy Á., Méhes, Pacsirta, Köblös. Csere: Keresztes, Pulai, Hoffman.

Torbavecz Tamás: – Nem bírtuk feltörni az ellenfél zárt védekezését. Hiába birtokoltuk sokkal többet a labdát, nem volt meg a minőségi fölényünk, a támadóharmadban súlytalanok voltunk. Összesen két gólhelyzet volt a mérkőzésen, egy ellenfelünknek, egy pedig nekünk, ezért reális eredmény született.

U14: KTE LA – Békéscsaba 2-0 (1-0)

U14 Alap csoport (kelet), 23. forduló

KTE: Lázár – Gulyás, Filus, Kristóf, Ónodi, Horváth Á., Lippai, Csorba, Kaldenecker, Czéh, Lőrincz. Csere: Németi, Kis, Nagy M., Batfalszky, Házi.

Gól: Lőrincz, Horváth Á.

Csima Gyula: – Az első félidőben az ellenfél játéka dominált. Szervezett védekezés, pontos labdakihozatal jellemezte a játékukat. Számunkra kicsit "idegen" felállási formájuk is problémát okozott. A második félidőben viszont megváltozott a mérkőzés képe. Folyamatos labdaszerzések, támadásépítések jellemeztek minket. Sok helyzetet alakítottunk ki. Megérdemelt győzelmet arattunk egy jól és dinamikusan játszó Békéscsaba ellen. A mérkőzésen Filus Áron és Czéh Barna nyújtotta a legjobb teljesítményt.

U13: KTE LA – Békéscsaba 3-6

U13 dél-kelet, 24. forduló

KTE: Endre – Gál, Rau, Nyerges M., Szenczy, Turóczy, Házi, Deák, Nyerges Cs. Csere: Csorba, Meggyesi, Kerekes, Sápi, Kovács B., Bencze, Eiler, Riczu, Kovács K.

Gólszerzőink: Házi, Eiler, Sápi

Dócs Dániel: – Húsz perc fantasztikus játék, két döntetlen negyed és húsz perc mélypont. Így jellemezném röviden a hétvégét. Az első negyedben olyan játékot mutattak a fiúk, hogy öröm volt nézni. Nem kapkodtunk, birtokoltuk a labdát, mi irányítottuk a játék ritmusát, jól észleltük a játékhelyzeteket, jó megoldásokat választottunk. Ennek eredménye a vezető gól megszerzése volt, de sajnos rá egy percre nagy egyéni hibát követtük el hátul, ami megbosszulta magát és a semmiből gólt kaptunk. Következő etapban ennek szöges ellentétjét láttuk. Össze-vissza futkároztunk, nem jól oldottuk meg az egy az egyes helyzeteket, bizonytalanok voltunk. Kaptunk gyorsan négy gólt, ami meg is pecsételte a mérkőzés végkimenetelét.

U12: KTE LA – Békéscsaba 0-2

U12 dél-kelet, 24. forduló

KTE: Kocsis – Csóka, Kriskó, Ónodi, Madarász, Bagi, Kárász, Takács, Czibók. Csere: Kiss, Berta, Ábrahám, Csutak, Dulai, Tapodi, Szabó M.

Verebélyi Gábor: – Kiegyenlített mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó Békéscsaba nyert. A mérkőzés végig kiélezett volt, mindent megtettünk, hogy ki tudjunk egyenlíteni, de ez sajnos nem történt meg, még a ziccerek is kimaradtak. Összeségében tetszett, amit láttam.

Szerző: KTE/kteakademia.hu